Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Constructiile - la rascruce de vanturi

de Zenobia Badescu 05 Apr. 2011 4357
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Anul 2011 va fi in continuare unul dificil pe piata constructiilor. Potrivit estimarilor I.N.S (Institutul National de Statistica) din ianuarie 2011, cererea de servicii (cifra de afaceri) va cunoaste scadere moderata (sold conjunctural -8%), un trend similar urmand sa inregistreze si numarul angajatilor din sector. In schimb, preturile de vanzare sau de facturare a prestatiilor vor avea o tendinta de crestere moderata (sold conjunctural +10%).

Stam de vorba cu Mihai Afteni, directorul unei companii care ofera servicii de hidroizolatii ecologice si de durata, o ramura a constructiilor deosebit de importanta pentru orice clarire.



Dl. Afteni recomanda sa acordati mare atentie hidroizolatiilor deoarece 95% din problemele unei locuinte construite au legatura cu modul in care au fost efectuate. Etanseitatea la apa, la pierderi de caldura si la patrunderea zgomotului reprezinta necesitatile care conditioneaza durabilitatea, confortul si economia de energie in cladiri.

Societatea a debutat in 2001 prin realizarea si exploatarea unui portal de afaceri prezent si in acum la adresa www.afacereamea.ro, si promovarea unor solutii inovatoare pentru satisfacerea clientilor corporativi. Ce inseamna solutii inovatoare? Este vorba de tehnologiile speciale privind impermeabilizarea in tot volumul betonului sau a mortarului folosit si aplicarea in straturi continue, aderente por cu por la suport. Pentru aplicarea acestor tehnologii, firma are exclusivitate atat pe teritoriul Romaniei cat si in Republica Moldova. 
 
Idei de Afaceri: Dle Afteni, care este serviciul cel mai important (de baza) pe care-l oferiti?
Mihai Afteni: Serviciul de baza consta in acordarea de consultanta tehnica pentru directionarea clientului catre cea mai buna solutie tehnica pentru cazul sau concret. Au fost cazuri in care nu mai puteam face fata cererilor si chiar am directionat clientii catre concurenta noastra care, sa spunem, are valente in acest domeniu. 

Idei de Afaceri:  Care sunt avantajele hidroizolatiilor realizate de firma dvs.?
Mihai Afteni: In primul rand, solutiile noastre sunt orientate catre rezolvarea definitiva a nevoilor clientilor. Folosim cele mai bune produse din lume pentru a obtine o impermeabilizare totala. Unul dintre ele - Radcon Formula #7 - este folosit chiar si pentru hidroizolatii de monumente.

Sa va dau un exemplu. Dupa aproape trei ani de teste comparative efectuate de Universitatea din Bologna, impreuna cu efectuarea de teste privind vechimea tratamentelor, la canalele din Venetia (pe proximativ 40.000 mp. de canal) s-a preferat folosirea produsului Radcon Formula #7. Impermeabilizarea se face pe toata durata de viata a suprafetei tratate, acesta este avantajul suprem.

Idei de Afaceri: Caror segmente de clienti va adresati?
Mihai Afteni: Realizam lucrari de infrastructura pentru clienti persoane fizice si juridice. Pe langa acestia mai avem clienti din randul firmelor de constructii, distribuitori sau oricine are nevoie de materiale si servicii de hidroizolatii si termoizolatii. Desigur, atat anul trecut cat si acesta ne-am straduim sa facem fata tavalugului crizei si sa rezistam pana cand piata constructiilor se va stabiliza si va lua un trend ascendent, lucru care speram sa se intample cat mai curand.

www.afacereamea.ro



Tags: constructiiserviciihidroizolatiiafacericonsultanta

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cele mai puternice femei de afaceri si cum au ajuns acolo!

de Idei de afaceri
09 Iul 2019
In lumea afacerilor nu este tocmai usor sa urci in cele mai puternice topuri. Insa in top Forbes si-au facut loc de-a lungul anilor diferite...

4 pasi esentiali pentru a avea succes in afaceri

de Florin Amariei
30 Apr 2021
Nimeni nu iti va garanta vreodata ca vei avea succes in afaceri. Dimpotriva, sansele sunt mai mari sa gasesti multe bete-n roate. Noi iti propunem sa...

6 idei de afaceri profitabile in Romania anului 2019

de Florin Amariei
29 Ian 2019
In acest articol vei gasi 6 idei de afaceri profitabile pe care le poti pune in practica pentru a obtine un profit decent, dar care nu iti vor ocupa...

Afaceri de succes in Romania pentru 2019

de Florin Amariei
12 Oct 2018
In Romania poti avea afaceri de succes, dar trebuie sa fii atent sau atenta la mai multe lucruri importante. Privim cu atentie in acest material...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]