Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ne regasim motivatia in afaceri?

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Niciodata nu este prea tarziu sa intram in lumea afacerilor dar trebuie sa venim cu idei viabile, pline de continut si utile unui set anume de consumatori. Niciodata nu este prea dificil sa ne punem in aplicare ideile de afaceri cat timp venim cu un plan bine pus la punct. Niciodata nu este timpul sa renuntam si niciodata nu este cazul sa ne lasam balta planurile de viitor in antreprenoriat.

Multe persoane au visuri mari si idei de afaceri de milioane, insa ele raman visuri de cele mai multe ori. Deseori se intampla sa citim articole care ne spun povestile de succes ale unor oameni care si-au pus in aplicare ideile de afaceri de la zero, cu sanse minime de reusita si totusi se bucura de succes. Toate povestile au un punct comun foarte puternic:oamenii au avut motivatie sa reuseasca.

Unii au fost motivati sa iasa din impasul financiar in care se aflau, altii au vrut sa demonstreze ca pot mai mult, altii si-au demarat afacerile din dorinta de a-si urma pasiunea si altii erau doar foarte nervosi pe sefii lor.

Motivatia de a-ti urma visul trebuie sa ramana centrul gandirii si modului tau de actiune si in viata profesionala si in cea personala. Atunci cand simti ca nu mai ai nici un pic de entuziasm pentru ideea care te-a motivat sa intri in lumea afacerilor poti sa stai o secunda, sa iti lasi putin timp de gandire in care sa revezi motivele care ti-au starnit interesul in primul rand.

Atunci cand ai venit cu ideea ta de afaceri au fost cateva motive primare care te-au determinat sa incepi sa te pui pe treaba. Gandeste-te la ele si scrie-le pe hartie. Cantareste cat de mult valoreaza aceste motive in prezent si incearca sa iti formezi alte motive mai puternice, mai pline de continut.

Daca ti-ai dorit stabilitate financiara si ai obtinut-o, poate este timpul sa te concentrezi pe actiuni caritabile, sau poate este timpul sa investesti in protejarea mediului inconjurator sau in orice alta directie consideri ca ar trebui sa te implici.

Expertii in afaceri recomanda intotdeauna viitorilor antreprenori sa urmeze idei de afaceri care vin in domeniul pasiunilor, hobby-urilor, visurilor lor dintotdeauna. Acestea sunt afacerile care se pastreaza mult timp si pentru care se va manifesta entuziasm intotdeauna, sau macar, timp indelungat.




Tags: afaceriidei de afaceriantreprenoriatmotivatie afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]