Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O tanara de 21 de ani a reusit sa transforme o franciza broderie intr-o afacere de succes

de Alexandra Popescu 11 Iul. 2014 7867
2.63 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Maria Emma este o tanara care si-a deschis propria afacere in anul 2008, unul dintre momentele critice ale economiei mondiale. Aceasta a lasat un loc de munca stabil, la 21 de ani, pentru franciza EmbroidMe.

 
Cand a decis sa-si deschida o afacere, aceasta stia ca e foarte greu sa se realizeze pe cont propriu, asa ca a cautat o franciza. Asa a gasit EmbroidMe. Echipa de aici a ajutat-o foarte mult, sprijinul colegilor fiind crucial. A cautat un sistem care sa aiba o abundenta a cunoasterii, inimii si pasiunii. 
 
Inainte de a fi proprietar de franciza, Maria a manageriat doua patinoare, la 16 ani, iar un an mai tarziu a absolvit liceul pentru a participa la Fashion Institute of Technology (FIT), in Manhattan. Mai apoi, a fost aleasa, la 18 ani, asistent al vice-presedintelui de la Walmart.
 
Afacerea de broderie a fost tot timpul visul ei, iar cand a gasit EmboidMe a stiut ca este ceea ce cauta, mai ales ca are initialele sale - "ME". Intotdeauna si-a dorit sa demareze o afacere, avand de gand sa isi deschida un magazin propriu. Dupa numeroase cercetari, aceasta a gasit EmbroidMe si a fost foarte atrasa de suportul puternic al francizei. Aceasta companie a invatat-o ceva nou. Avand un sistem bine pus la punct, a putut tine pasul cu noile tehnologii si strategii de afaceri.
 
Cand vine vorba de cheltuieli, Maria a investit 300.000 de dolari per total. 100.000 de dolari au costat-o echipamentele, tot atat a fost si capitalul de pornire, iar restul banilor au fost cheltuiti pe taxe de franciza, chiria magazinului, pe o rezerva de capital si pe multe altele.
 
Cele mai multe cercetari despre franciza le-a facut cand era la FIT, urmand un curs de patru luni despre demararea unei afaceri de mici dimensiuni. Ea sustine ca este important sa faci o cercetare ampla cand vine vorba despre deschiderea unei afaceri si este important sa stii cum sa interactionezi cu o serie de oameni si sa stii cand sa faci urmatorul pas in cariera.
 
Pe cei care isi doresc sa demareze o afacere, Maria ii sfatuieste sa aleaga un plan de actiune de la o varsta frageda. Ea ii indeamna pe antreprenorii aflati la inceput de drum sa participe la o scoala care este utila carierei lor si sa se inconjoare de persoanele potrivite.
Fa alegeri benefice, care duc la indeplinirea obiectivelor finale si ia deciziile care sa te ajute sa ajungi acolo unde vrei sa fii!
 
Cand vine vorba de planurile de viitor, Maria Emma a declarat, pentru entrepreneur.com, ca, impreuna cu echipa sa, va face un ecran de imprimare on-site pentru clienti. Acestia brodeaza pentru YSL, Marc Jacobs, Macy, Victoria Secret si Donna Karen si fac broderii on-site in timpul evenimentelor de tipul elementelor monograme, ca pungi, tricouri si lenjerie intima. Insa au de gand sa se concentreze pe site-ul de broderie.
 
In plus, tanara antreprenoare are de gand sa sustina si alti antreprenori prin acordarea de consultanta in privinta urmatorilor pasi in cariera. Aceasta vrea sa ajute alti oameni asa cum si altii au ajutat-o pe ea de-a lungul carierei.
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: afacerifrancizaembroid mefranciza broderietineri antreprenorisfaturi antreprenoriafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.63 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Cele mai puternice femei de afaceri si cum au ajuns acolo!

de Idei de afaceri
09 Iul 2019
In lumea afacerilor nu este tocmai usor sa urci in cele mai puternice topuri. Insa in top Forbes si-au facut loc de-a lungul anilor diferite...

4 pasi esentiali pentru a avea succes in afaceri

de Florin Amariei
30 Apr 2021
Nimeni nu iti va garanta vreodata ca vei avea succes in afaceri. Dimpotriva, sansele sunt mai mari sa gasesti multe bete-n roate. Noi iti propunem sa...

6 idei de afaceri profitabile in Romania anului 2019

de Florin Amariei
29 Ian 2019
In acest articol vei gasi 6 idei de afaceri profitabile pe care le poti pune in practica pentru a obtine un profit decent, dar care nu iti vor ocupa...

Afaceri de succes in Romania pentru 2019

de Florin Amariei
12 Oct 2018
In Romania poti avea afaceri de succes, dar trebuie sa fii atent sau atenta la mai multe lucruri importante. Privim cu atentie in acest material...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]