Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa faci bani frumosi dintr-o pasiune constructiva? Iata o idee!

de Cosmin Enescu 16 Oct. 2014 7573
4.17 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ai pasiunea de a construi si de a aranja lucrurile frumos? Atunci cand inchizi ochii imaginezi interioare fascinante cu pereti de sticla, tavane iluminate stelar sau scari melcate? Te poti lansa intr-o afacere cu amenajari interioare! Sigur, paleta serviciilor din domeniu este larga si iti poti gasi oricand nisa ta pe care sa te lansezi.

Cererea pentru aceste servicii este in plina expansiune fiindca oamenii cauta un ambient placut si functional atat acasa cat si la birou (vile, pensiuni, show-room-uri, spatii comerciale).

Iata factori de succes intr-o afacere de amenajari interioare!

1. Calitatea lucrarilor executate. Aici nu exista jumatati de masura: daca nu reusiti sa materializati exact preferintele clientului, afacerea va avea de suferit. Clientul e stapanul si dorinta lui este singura care conteaza.

In situatia in care vi se pare ca bunul lui gust lasa de dorit, incercati discret sa propuneti o varianta mai fericita, dar fara sa insistati. in definitiv, nu dvs. veti locui acolo. Dar chiar si asa, asigurati-va ca (macar) din punct de vedere tehnic lucrarea este realizata 100% profesionist.

2. Oferirea unor lucrari de constructie complementare. Aceste lucrari pot fi: remodelarea si renovarea suprafetelor zidurilor sau a podelei, varuitul si vopsitul peretilor, usilor si ferestrelor, montarea de obiecte sanitare. Asemenea operatiuni sunt uneori chiar obligatorii, pentru ca imaginea de ansamblu a incaperii amenajate sa fie una unitara.

3. Pretul. Este, de cele mai multe ori, factorul hotarator in alegerea pe care o face clientul, asa ca fiti permanent la curent cu oferta concurentei. Un pret ceva mai mic functioneaza in toate domeniile, cu atat mai mult in constructii, unde valoarea lucrarilor este dificil de apreciat.

Amenajari interioare pentru birouri si locuinte

Ca bonus iti voi oferei si detalii despre factorii de risc ai afacerii

1. Lipsa de experienta in domeniul constructiilor se poate rasfrange negativ asupra succesului activitatii.
Este bine ca cel care se ocupa de montarea efectiva a placilor sa aiba si cunostinte de zidarie, pentru a reusi sa pregateasca eficient suprafata de lucru in vederea asezarii cat mai precise a placilor de gresie sau faianta. Este necesara, de asemenea, experienta in domeniul montarii instalatiilor sanitare, intrucat placile ceramice sunt nelipsite din bai si bucatarii.

2. Pierderea din vedere a imaginii de ansamblu.
Este nevoie de o minte limpede care sa stie sa calculeze cu mare precizie modul de imbinare a catorva sute de placi de ceramica si sa anticipeze exact cum va arata intreaga suprafata la sfarsitul lucrarii. O imperfectiune cat de mica va face ca bucatile sa nu se potriveasca pe suprafata masurata si atunci totul trebuie luat de la capat.

3. Nerespectarea termenelor de executie.
Chiar daca este vorba de o activitate de mare precizie, viteza conteaza foarte mult. Trebuie prevenit riscul unei prelungiri nejustificate a lucrarii, care ar putea da nastere la suspiciuni din partea beneficiarului, mai ales daca plata manoperei se face la ora.

Amenajari interioare pentru birouri si locuinte


Tags: afacereafaceriamenajariamenajari interioareconstructii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.17 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Cele mai puternice femei de afaceri si cum au ajuns acolo!

de Idei de afaceri
09 Iul 2019
In lumea afacerilor nu este tocmai usor sa urci in cele mai puternice topuri. Insa in top Forbes si-au facut loc de-a lungul anilor diferite...

4 pasi esentiali pentru a avea succes in afaceri

de Florin Amariei
30 Apr 2021
Nimeni nu iti va garanta vreodata ca vei avea succes in afaceri. Dimpotriva, sansele sunt mai mari sa gasesti multe bete-n roate. Noi iti propunem sa...

6 idei de afaceri profitabile in Romania anului 2019

de Florin Amariei
29 Ian 2019
In acest articol vei gasi 6 idei de afaceri profitabile pe care le poti pune in practica pentru a obtine un profit decent, dar care nu iti vor ocupa...

Afacere romaneasca premiata cu 50.000 de euro

de Florin Amariei
13 Nov 2018
Un om de afaceri roman aflat la inceput in cariera de antreprenor a fost premiat cu 50.000 de euro pentru afacerea sa din Cluj si Bucuresti....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]