Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri cu care poti face profit in 2019

de Florin Amariei 23 Oct. 2018 7844
3.66 din 44 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iti prezentam 3 idei de afaceri cu care vei putea obtine un profit bun in 2019.

Un om de afaceri cu gandul la viitor va cauta intotdeauna cele mai bune idei de afaceri in care sa-si investeasca economiile. Iata propunerile noastre pentru tine!
 
Gainile Brahma - sunt docile, se cresc extrem de usor si dau o productie extraordinara de carne!
 
O gaina obisnuita are, la maturitate, o greutate de 1,5 - 3,5 kg, in functie de rasa. O gaina Brahma are insa 6,5 - 7 kg, fapt care o transforma intr-o adevarata ”fabricuta” de carne, foarte eficienta din punct de vedere economic. E o gaina care impresioneaza instantaneu, atat prin dimensiuni, cat si prin aspectul iesit din comun. Linistita, frumoasa si nepretentioasa, ea se creste ca oricare alta gaina, avand in plus avantajul ca rezista foarte bine la frig gratie penajului bogat care ii acopera inclusiv picioarele. 
 
Principalele avantaje ale unei mini-crescatorii de gaini Brahma:
 
1. Intrucat cresti aceste pasari pentru carne, inseamna ca oferi clientilor un aliment. Iar alimentele au avut, au si vor avea intotdeauna o piata sigura, pentru ca, inainte de orice, oamenii trebuie sa manance.
 
2. Carnea pe care o furnizeaza gainile Brahma este ecologica, adica provine de la pasari crescute liber, la sol, si hranite sanatos, fara niciun fel de conservanti, aditivi, hormoni sau antibiotice.
 
3. Poti valorifica foarte bine si productia de oua (140-150 de oua pe an), mai ales ca aceste gaini dau oua si in timpul iernii, cand alte rase au o productivitate scazuta. Ouale gainilor Brahma sunt maronii, de dimensiuni obisnuite, dar au acel galbenus intens colorat, specific oualor de tara, fapt foarte apreciat de consumatori. 
 
4. Investitia este redusa. Ca spatiu, iti este suficienta o curte de cateva sute de metri patrati, iar alte cheltuieli se refera la amenajarea unor adaposturi si la achizitionarea de furaje.
 
5. Nu ai competitori. Gainile Brahma nu sunt foarte cunoscute (inca) in Romania, ca urmare te poti numara printre pionierii acestei afaceri in tara noastra.
gaini brahma


Cosmeticele naturale
 
Lucrarea Cosmetice 100% naturale iti ofera date precise despre: 
  • Procedeele folosite la obtinerea sapunurilor
  • Investitia initiala
  • Lista ustensilelor folosite
  • Ingrediente
  • Retete pentru sapunuri
  • Mod de fabricare a sapunurilor
  • Producatori de sapun natural
  • Clientii si piata handmade
  • Etape si investitii
  • Investitia initiala si veniturile 
1. Dorinta de a face cu mainile tale produse de calitate – un adevarat regal pentru sanatatea si frumusetea ta
Usor de obtinut! Nu trebuie decat sa citesti pe etichete compozitia chimica a cremelor, demachiantelor, sampoanelor sau sapunurilor pe care “civilizatia” te obliga sa le folosesti. Te-ai ingrozit vazand cat la suta dintre ele sunt practic otravuri pentru corpul tau? Ok. Suntem pe calea cea buna! Bucuria primului sapun iesit de mainile tale va face restul.
 
2. Un minimum de dotare cu ustensilele necesare
Nu te speria! Nu implica cine stie ce costuri exorbitante! Investitia in echipamente se face o singura data si se poate recupera din prima transa comercializata. Gasesti toate informatiile de care ai nevoie pe CD-ul Cosmetice 100% naturale pe care ti-l punem la dispozitie.
Doar atat iti putem spune: din vanzarea primului kilogram de sapun (transa I) mai poti recupera si investitia in ingrediente, sa platesti taxele catre stat, sa achizitionezi alte ingrediente si sa mai ramai si cu profit! Promitator, nu?
cosmetice naturale


Ciupercile Champignon
 
Ciupercile constituie cultura cu cel mai mare randament pe metru patrat. Astfel, intr-un singur ciclu de cultura, de pe 1 mp se pot scoate 15-20 kg de ciuperci. Si cum intr-un an se realizeaza usor patru-cinci cicluri de cultura, rezulta o cantitate de 80-100 kg/mp/an, ceea ce, la pretul de vanzare de 6 lei/kg, inseamna 600 lei/mp/an. Un spatiu de cultura modest, de numai 100 mp, va aduce asadar incasari de cca 60.000 de lei/an. 
 
Lucrarea pe CD Cultivarea Ciupercilor Champignon contine toate informatiile necesare pentru a stapani cat mai bine tehnologia de productie si a dezvolta cu succes afacerea.
 
Principalele capitole devzoltate in lucrare:
  • Cadrul legal de functionare: autorizatii, de unde si cum se obtin
  • Amenajarea spatiului de cultura
  • Tehnologia de cultura
  • Retete de compost
  • Conditii de climat
  • Boli ale ciupercilor si modalitati de prevenire si tratament
  • Recoltarea, sortarea si ambalarea
  • Posibilitati de valorificare a produselor, metode de pastrare si prelucrare
  • Managementul afacerii la nivel gospodaresc sau intensiv
  • Contabilizarea veniturilor si cheltuielilor
  • Plan de afaceri cu ajutorul caruia se poate obtine un credit
 
Daca te-ai gandit deja la cultivarea ciupercilor ca la o oportunitate de afaceri, dar nu ai stiut cum sa o pui in practica, afli absolut toate informatiile de pe acest CD. Activitatea este foarte simpla, investitia redusa, iar rezultatele te vor umple de satisfactii!
 
Comanda chiar acum ghidul Cultivarea Ciupercilor Champignon care iti dezvaluie secretele celei mai profitabile afaceri agricole! 
ciuperci champignon
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceri profitabile 2019idei de afaceri 2019

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.66 din 5 - 44 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]