Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri pe care le poti porni in 2019

de Florin Amariei 24 Dec. 2018 5939
3.86 din 28 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru ca antreprenorii nu au niciodata liniste si cauta permanent noi metode de a face bani si de a investi in idei profitabile de afaceri, noi iti oferim 4 idei de afaceri pe care le poti porni si in 2019.

Gainile Brahma - sunt docile, se cresc extrem de usor si dau o productie extraordinara de carne!
O gaina obisnuita are, la maturitate, o greutate de 1,5 - 3,5 kg, in functie de rasa. O gaina Brahma are insa 6,5 - 7 kg, fapt care o transforma intr-o adevarata ”fabricuta” de carne, foarte eficienta din punct de vedere economic. E o gaina care impresioneaza instantaneu, atat prin dimensiuni, cat si prin aspectul iesit din comun. Linistita, frumoasa si nepretentioasa, ea se creste ca oricare alta gaina, avand in plus avantajul ca rezista foarte bine la frig gratie penajului bogat care ii acopera inclusiv picioarele. 
 
Principalele avantaje ale unei mini-crescatorii de gaini Brahma:
1. Intrucat cresti aceste pasari pentru carne, inseamna ca oferi clientilor un aliment. Iar alimentele au avut, au si vor avea intotdeauna o piata sigura, pentru ca, inainte de orice, oamenii trebuie sa manance.
2. Carnea pe care o furnizeaza gainile Brahma este ecologica, adica provine de la pasari crescute liber, la sol, si hranite sanatos, fara niciun fel de conservanti, aditivi, hormoni sau antibiotice.
3. Poti valorifica foarte bine si productia de oua (140-150 de oua pe an), mai ales ca aceste gaini dau oua si in timpul iernii, cand alte rase au o productivitate scazuta. Ouale gainilor Brahma sunt maronii, de dimensiuni obisnuite, dar au acel galbenus intens colorat, specific oualor de tara, fapt foarte apreciat de consumatori. 
4. Investitia este redusa. Ca spatiu, iti este suficienta o curte de cateva sute de metri patrati, iar alte cheltuieli se refera la amenajarea unor adaposturi si la achizitionarea de furaje.
5. Nu ai competitori. Gainile Brahma nu sunt foarte cunoscute (inca) in Romania, ca urmare te poti numara printre pionierii acestei afaceri in tara noastra.
 
Cultivarea plantei cu 5 arome
Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra.
Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie, cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine, este la fel de celebra ca ginsengul, gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la diabet, hepatita, cancer.
 
Avantaje ale Schisandrei:
1. Detoxifica ficatul
2. Reface organismul dupa chimioterapie
3. Normalizeaza glicemia si tensiunea
4. Amelioreaza simptomele menopauzei
5. Elimina problemele de vedere si de auz
6. Are un puternic efect afrodisiac
7. Combate insomnia
 
Beneficii suplimentare ale schisandrei, care atrag ca un magnet clientii!
A. Schisandra imbunatateste aspectul tenului
Gratie efectului astringent al fructelor de schisandra, pielea retine apa si capata un aspect neted, tineresc si foarte atractiv, fiind totodata protejata contra urmarilor nefaste produse de expunerea la vant. 
 
B. Schisandra este revigoranta pe multiple planuri
Ea imbunatateste concentrarea, memoria, coordonarea, acuitatea simturilor, rezistenta. Toate testele arata ca este eficienta in activitati care merg de la a introduce fara probleme ata in ac pana la a alerga maratoane. 
 
C. Spre deosebire de alti stimulenti (cafea), schisandra nu produce nervozitate
Consumul de schisandra induce o stare de alerta si o sporire a abilitatilor, dar fara niciun fel de efecte secundare nedorite. Planta optimizeaza activitatea sistemului nervos central, introducand un echilibru intre functiile excitante si cele inhibitoare ale cortexului cerebral (actioneaza bidirectional).
 
Confectionarea manuala a lumanarilor
Castiga bani din comercializarea de lumanari decorative, lumanari de nunta sau botez, lumanari sculptate sau lumanari parfumate!
 
In ultimii ani, tot mai multa lume a inceput sa foloseasca lumanari decorative pentru infrumusetarea interioarelor locuintelor. In multe cafenele, ceainarii, saloane de infrumusetare si alte localuri sunt folosite lumanari parfumate pentru destinderea atmosferei si relaxarea clientilor.
Drept urmare a acestor fapte, piata lumanarilor din Romania inregistreaza anual cresteri de 20-30%, un simplu producator de lumanari la domiciliu obtinand profit lunar de peste 3.000 euro!
 
8 atuuri pe care ti le aduce afacerea cu LUMANARI:
1. Produsele se vand tot timpul anului si in special in perioadele de sarbatori (Paste, Craciun, Anul Nou, Valentine's day etc.).
2. Este o afacere flexibila: poti lucra impreuna cu familia sau numai in timpul liber.
3. Capitalul de start este redus.
4. Ca mic intreprinzator puteti beneficia de fonduri nerambursabile.
5. Este o afacere cu profit garantat: peste 3.000 de euro lunar.
6. La inceput afacerea se poate desfasura si intr-un spatiu redus.
7. Iti ofera posibilitatea sa iti pui in valoare imaginatia si talentul.
8. Este o afacere pe care o poti dezvolta, de exemplu oferind servicii decorative cu lumanari.
 
Cultivarea plantelor medicinale
Cultivarea plantelor medicinale si aromatice este una dintre cele mai bune afaceri la cheie pentru Romania!
 
Iata de ce:
  • avem posibilitatea sa producem plante medicinale si plante aromatice ecologice, nepoluate si sa le distribuim in SUA si in toate tarile europene, unde poluarea este... la ea acasa;
  • avem, in plus, si potential! In Romania, resursele de plante medicinale si plante aromatice sunt foarte diversificate: o flora de 3.700 de specii cu proprietati curative deosebite, dintre care 384 sunt recunoscute in cadrul OMS ca plante medicinale cu insusiri farmacodinamice si efect bine conturat;
  • culturile BIO, foarte apreciate inclusiv din punctul de vedere al pretului de vanzare, pot fi implementate cu succes in tara noastra;
  • posibilitatile tarii noastre sunt cu adevarat unice! Asa-numita "agricultura de saracie", practicata in ultimii 18 ani, are si partile ei bune - terenurile noastre au nevoie de un timp minim de reconversie si sunt in procent de 80% pregatite pentru a fi valorificate prin culturi de plante medicinale si plante aromatice ecologice.
 
Principalele 3 argumente pentru demararea unei afaceri la cheie profitabile vizand cultivarea de plante medicinale si plante aromatice in sistem ecologic:
  • Consumul de plante medicinale si plante aromatice a crescut spectaculos la nivel national in ultimii ani, aducand valoarea pietei la cifra de 5 milioane de euro in 2007!
  • Incepand cu anii 1990, cererea de plante medicinale si plante aromatice a crescut constant cu 16%, in tarile din Europa de Vest si in SUA. In Cehia, spre exemplu, piata de plante medicinale si plante aromatice a crescut cu 90% in ultimii doi ani.
  • Exporturile de produse ecologice, plante medicinale si plante aromatice ale Romaniei cresc de la an la an:
  • Daca v-ati hotarat sa intrati in afaceri cu plante medicinale si plante aromatice in sistem ecologic, lucrarea Afaceri la cheie - Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic va ofera toate datele de care aveti nevoie pentru demararea acestei afaceri, fara a mai fi necesar sa cautati informatie in alta parte.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: 4 idei de afaceriidei de afaceri 2019idei profitabile de afaceriafaceri romania 2019

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.86 din 5 - 28 voturi.

Articole conexe

4 idei de afaceri care nu trebuie ignorate in 2019

de Florin Amariei
20 Mar 2019
Sa te orientezi inspre o afacere profitabila in 2019 nu este o misiune grea. Iata 4 idei care nu trebuie ignorate. Daca vrei sa fii antreprenor,...

4 idei de afaceri ciudate care au facut bani neasteptati

de Florin Amariei
28 Ian 2020
Cele mai cunoscute idei de afaceri aplicate la nivel mondial ne sunt, in mare parte, cunoscute tuturor. Dar care sunt afacerile care au facut bani in...

4 idei de afaceri profitabile in mediul rural

de Florin Amariei
19 Nov 2019
Gasesti mai jos 4 idei de afaceri profitabile in mediul rural si pe care le poti dezvolta folosind fonduri europene. In primul rand, retinem ca...

4 idei de afaceri pe care ar trebui sa le iei in calcul

de Florin Amariei
02 Sep 2020
Iata 4 idei de afaceri la care ar trebui sa te gandesti, daca vrei sa devii antreprenor! Nu rata aceste 4 idei de afaceri!   Cultura...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]