Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 afaceri de peste hotare, sursa de inspiratie pentru viitori oameni de afaceri!

de Matei Antonescu 29 Aug. 2013 3555
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Inspiratia vine cand te astepti mai putin. Esti la cafeneaua preferata si deodata descoperi un produs care ar usura munca chelnerului. Esti in parc si descoperi cum ai putea sa asiguri siguranta biciclistilor pe timp de noapte prin intermediul unui gadget simplu.

Una peste alta, esential este sa intelegem faptul ca inspiratia vine in mod constant in momentul in care o antrenam!

Iata si cateva idei de afaceri de peste hotare, deja valorificate de alti antreprenori, idei care sa va inspire:

Camasa inteligenta - O inventie a canadienilor, baza unei afaceri de succes!
OMsignal a dezvoltat prototipul unei camasi dotate cu senzori capabili sa detecteze si sa urmareasca starea emotionala a purtatorului si chiar sa sharuiasca datele in cadrul retelelor de socializare, noteaza Springwise.

Senzorii incorporati in camasa iau contact direct cu pielea purtatorului si inregistreaza anumite date pe care le trimit direct catre smartphone-uri. In timp, camasa poate sa inregistreze seturi complexe de informatii care pot spune multe despre starea sanatatii unui individ, despre stilul sau de viata si despre imbunatatirile pe care si le poate aduce!

AliveShoes - O idee de afacere geniala, din Italia!
AliveShoes este o platforma online care permite utilizatorilor selectati sa isi creeze proprii lor pantofi sport si sa ii vanda in mediul online. Scopul principal al celor din spatele AliveShoes este cel de a intrerupe mersul industriei producatoare de pantofi si introducerea in cadrul ei de noi talente, noteaza Springwise.

mySugr, aplicatia care transpune diabetul in imaginea unui monstru ce trebuie tinut in frau!
mySugr reprezinta o aplicatie care transforma o afectiune serioasa intr-un joc ce trebuie castigat. Jocul este dus impotriva unui monstru virtual ce trebuie tinut in frau, noteaza Springwise. Monstrul in cazul de fata este diabetul, o problema de care se lovesc din ce in ce mai multe persoane.
 
Una dintre solutii este mySugr, un startup lansat in Austria si care mizeaza pe tehnici de gamificare pentru a determina diabeticii sa tina o evidenta perfecta a afectiunii lor.

SCS1000 - Ceasul inteligent care vine in ajutorul celor cu deficiente de auz!
SCS1000 este un ceas de mana, dotat cu functii esentiale pentru cei ce sufera de anumite deficiente de auz. Descoperim o idee de afacere care se concentreaza pe un produs special conceput pentru o serie larga de consumatori din lumea intreaga. Din start stim ca este un produs pe care multi il vor cere pentru ca serveste unei nevoi reale!

Afaceri originale - Picteaza-ti propria pizza!
Iata un proiect nou si care aduce in discutie un nou tip de servicii de customizare pentru pizza perfecta. Proiectul a fost gandit de suedezul Jonas Lund si iti ofera posibilitatea de a-ti picta pizza perfecta.

In cateva cuvinte, Paint Your Pizza ofera acces la o platforma online prin intermediul careia poti sa iti aranjezi pizza asa cum vrei tu.


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: idei de afaceriafaceriidei afaceriafacereafaceri originale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Salinele artificiale au un raport considerabil la sanatatea oamenilor din mediul urban. In conditiile in care nu locuiti pe langa Prahova, Sibiu sau...

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]