Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 extra-idei pentru afacerea ta cu mancare stradala

de Teo Manole 27 Oct. 2015 7576
4.04 din 37 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Incearca sa te pui in pielea clietilor tai si sa te intrebi care sunt lucrurile care te-ar face sa cumperi!

Fie ca gasesti rspunsuri sau nu, sper ca sfaturile urmatoare sa-ti fie de ajutor in demararea afacerii si dezvoltarea ei. Cu un management bun si atentia indreptata spre client, poti dezvolta o afacere de succes.

Iata cele 5 sfaturi pentru afacerea ta cu mancare stradala!

1. Fii pregatit pentru conditii meteorologice diverse si pentru situatii neprevazute

Atunci cand rulota ta este plasata direct pe strada, vremea are o influenta mare asupra businessului. Pentru a vinde in orice anotimp, este important sa ai dotarile necesare pentru a mentine calitatea inalta a meniului.

Astfel, doteaza-ti fast-food-ul cu echipamente de refrigerare, cuptoare, surse secundare de apa (in cazul in care au loc intreruperi). Este bine sa ai un plan de rezerva pentru diferite situatii in care nu mai poti vinde produsele, astfel incat sa nu pierzi clienti.

2. Acorda atentie detaliilor

rulote fast food. Succesul unei astfel de afaceri depinde mult de angajati, marketing, loc, furnizori si alti colaboratori. Astfel, pe langa meniu, este necesar sa identifici acele elemente care atrag atentia consumatorilor asupra afacerii tale.

Desi pe fuga, clientii sunt atenti la detaliile unui loc de unde urmeaza sa cumpere o gustare sau pranzul. Ei vor observa decorul, modul in care produsele sunt prezentate, uniformele angajatilor, aroma mancarii.

3. Diversifica activitatea
Ca in cazul oricarei altei afaceri, vor fi si momente in care nivelul vanzarilor este mai scazut. Pentru a reduce pierderile, incearca sa gasesti modalitati noi prin care sa vinzi mancarea. De exemplu, poti lua comenzi pentru evenimente, dezvoltand astfel partea de catering. Ai grija sa promovezi aceste servicii astfel incat clientii sa le poata utiliza atunci cand au nevoie.

O alta idee este sa participi la targuri si la sarbatori din alte orase. Daca afacerea ta este pe roti, profita de acest lucru.Urmareste care sunt evenimentele din orasele apropiate si informeaza-te cu privire la costuri (deplasare, taxe, angajati suplimentari).

4. Pregateste-te pentru fluctuatia mare a angajatilor in acest sector, angajatii vin si pleaca datorita salariilor mici si naturii muncii.

Cel mai probabil vei angaja studenti, someri sau persoane aproape de varsta de pensionare. Acesti vor lucra pe perioade scurte si de aceea este bine sa definesti un mini program de training pentru angajatii noi, astfel incat acestia sa invete repede sarcinile.

5. Fii prezent pe retelele de socializare
O pagina pe retelele de socializare ii poate ajuta pe clienti sa afle mai multe depre mancarurile pe care le vinzi si despre locurile in care esti prezent.

Comentariile lor te pot ajuta sa schimbi lucrurile de care clientii nu sunt incantati si sa le mentii pe cele preferate. De asemenea, cu ajutorul retelelor sociale poti informa clientii cu privire la promotii sau la schimbarile pe care le faci.



Tags: afacereafaceriafaceri stradaleafacere de succesrulota

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.04 din 5 - 37 voturi.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]