Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri ideale pentru 2020

de Florin Amariei 22 Oct. 2019 9958
4.04 din 56 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un nou an, un nou inceput, nu? Ei bine, am cercetat si am gasit 5 idei de afaceri ideale pentru anul 2020. Poti profita de ultimele luni ramase din acest an pentru a-ti pregati ofensiva antreprenoriala.

Timpul va fi din ce in ce mai pretios pentru cei care traiesc in mediul urban, asadar poti interveni in aceasta zona pentru a le oferi celor care au nevoie de ajutor cateva solutii contra cost.
 
Iata ideile de afaceri ideale pentru 2020 pe care ti le propunem noi.
 
1. Kit de meniuri saptamanale/lunare pe baza de abonament
Din dorinta de a-si scadea amprenta asupra mediului inconjurator si pentru ca nu vor sa mai arunce alimente la gunoi, oamenii cauta solutii prin care sa fie mai economi si sa consume mai responsabil. O solutie in aceasta speta poate deveni foarte usor o afacere. Daca poti crea liste intregi de preparate sau chiar meniuri si pui la punct o modalitate de cumparare si livrare a acestora, atunci vei putea deveni un antreprenor care ajuta atat oamenii, cat si mediul inconjurator.
 
Sistemul e relativ simplu: oamenii intra pe un site si aleg un meniu sau un preparat. Selecteaza numarul de persoane pentru care vor ingredientele si acestea sunt cumparate si livrate de tine sau de angajatii tai. Atentie, insa, la faptul ca va trebui sa ai suficiente variante pentru a multumi chiar si veganii sau iubitorii de carne. Cu cat ai mai multe idei disponibile, cu atat iti cresti sansa sa obtii comenzi. In timp, dupa ce aduni cativa clienti recurenti, poti face acest lucru pe baza de abonament. Oamenii iti pot plati o suma o data la 30 de zile pentru o comanda sau doua sau trei pe zi. Tu faci calculele si decizi cum este profitabil sa ajuti oamenii sa manance ceea ce doresc, cum doresc si cand doresc. 
 
2. Realitatea virtuala
Acest domeniu este atat de nou, pe cat este vechi. Desi a aparut de cativa ani si este disponibil pentru toti cei care sunt interesati sa cheltuie cateva sute de euro pentru a vedea lumea cu alti ochi, tehnologia VR n-a intrat inca in toate casele din mediul urban si rural dezvoltat din Romania. 
 
Sunt multe lucruri care pot fi implementate in VR. Spre exemplu:
  • poti experimenta noi tehnici de meditatie;
  • poti sa te joci;
  • poti sa interactionezi cu alti oameni;
  • poti folosi social media;
  • poti face training-uri.
 
Alege un domeniu si dezvolta-l in VR. Pune-ti amprenta asupra unei solutii potrivita pentru relaxare sau distractie sau utilitate si cladeste o afacere prin a te promova in mediul online.
 
3. Unitati de depozitare
Persoanele care locuiesc la bloc si nu isi schimba locul de munca prea des si nici nu vor sa isi paraseasca domiciliul in curand vor aduna tot felul de lucruri mai mari sau mai mici. Din fericire, unii nu vor deloc sa se desparta de ele. Asadar, in ideea de a le oferi mai mult spatiu acasa si pentru a-si pastra, totusi, pretioasele posesii poti porni o afacere cu depozite pazite.
 
Acestea pot fi luate in chirie pe baza de abonament sau prin plata anticipata pentru o anumita perioada.
 
4. Inchiriere de biciclete
Desi e o afacere care prezinta un anumit grad de risc, inchirierea bicicletor poate fi o afacere rasunatoare in primavara si vara lui 2020, in functie de orasul in care te afli. Cu putin marketing bine gandit vei avea sansa sa pui pe picioare o adevarata initiativa antreprenoriala.
 
5. Ingrijire seniori
Copiii au in continuare grija de parinti, insa nu-si permit sa fie langa ei 24/7. Pune la punct un serviciu autorizat de grija pentru batrani prin care oferi servicii de ingrijire la standarde inalte si pune-ti afacere pe piata. Vei observa ca cererile vor veni, mai ales in tara noastra nu exista cultura azilului. Cei vor ca parintii lor sa fie supravegheati si ingrijiti de cineva de incredere vor apela la serviciile tale.
 
Nu uita sa iti pui la punct un plan de afaceri concret pentru a fi cat mai sigur de reusit!
 
Noi iti tinem pumnii!
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriafaceri 2020cele mai bune afaceri pentru 2020idei de afaceri ideale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.04 din 5 - 56 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri in care poti investi fara frica

de Florin Amariei
16 Feb 2021
Iti prezentam cateva idei de afaceri in care poti investi fara frica. Nu uita, insa, ca orice business are riscul sau. Trebuie, totusi, sa fii atent...

8 idei de afaceri mici si profitabile in 2019

de Florin Amariei
19 Sep 2019
Aproape 21 de milioane de americani au propria lor afacere care functioneaza si in prezent. Acest numar este egal cu aproximativ toata populatia...

6 idei de afaceri care pot fi incepute chiar azi

de Florin Amariei
13 Feb 2020
Inspiratia poate veni de oriunde pentru o afacere de succes, asadar iti propunem 6 idei care pot fi incepute chiar azi. Cariera ta de antreprenor...

4 idei de afaceri care nu trebuie ignorate in 2019

de Florin Amariei
20 Mar 2019
Sa te orientezi inspre o afacere profitabila in 2019 nu este o misiune grea. Iata 4 idei care nu trebuie ignorate. Daca vrei sa fii antreprenor,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]