Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 secrete de aur in recrutarea angajatilor de top!

de Ilinca Dobrescu 21 Mar. 2014 2383
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrem angajati care sa ne aduca in companii valoare mare, valoare care sa se converteasca in rezultate palpabile: profit de lunga durata, victorii nemasurate in online si in offline, reputatie solida pentru companie si nu numai.

Si este clar faptul ca o sute de angajati inutili se vor transforma intr-o suta de motive de griji si pierderi financiare. Mai bine cativa angajati buni, in care sa investiti in mod continuu, decat multi si fara valoare pentru afacerile voastre.
 
Evident, daca vrei sa ai o companie in care sa misune talentele, va trebui sa fii sigur ca poti sa sustii. Cateva aspecte esentiale de care sa tii cont:
 
1. Au nevoie de recunoasterea abilitatilor lor. Si aici ne referim la salarii corecte si multiple beneficii.

2. Au nevoie de un mediu in care sa isi reverse cunostintele. Asigurati-va ca managerii sunt gata sa ofere conditii de lucru potrivite.

3. Au nevoie de provocari care sa ii tina in priza. Nu va asezati oamenii talentati pe pozitii statice, unde este nevoie de munca de rutina.

4. Au nevoie de investitii continue: bonusuri, participare la seminarii si conferinte si nu numai.
 
Iata si cele 5 secrete de aur in recrutarea angajatilor de top:
 
1. Cautati talente, nu CV-uri frumoase. Abilitatile si competentele din CV nu conteaza daca nu exista talent adevarat.
 
Talentul iese la iveala in momentul in care supuneti candidatul la un test sau cand il treceti printr-o perioada de proba. Nu aveti cum sa dati un raspuns cert doar uitandu-va la CV-ul sau.
 
2. Cautati oameni pasionati de ceea ce fac, de domeniul in care detin deja experienta. In momentul in care discutam despre pasiune, nivelul de productivitate se dubleaza fata de cel existent in cazul unui angajat care urmeaza simple ordine.

3. Cautati persoane indeajuns de sigure pe ele, insa dispuse sa isi arate modestia si dorinta de a invata de la subordonatii lor, de la cei de varsta mai mica, de la cei cu pozitii inferioare.

4. Cautati persoane care va pot pune teoriile la incercare. Nu va este de folos sa lucrati cu persoane care nu indraznesc sa va puna la indoiala ordinele si deciziile, ci de persoane gata sa va arate ca lucrurile pot sta chiar mai bine daca le treceti si prin filtrul altor profesionisti.

5. Cautati persoane care cauta mereu sa isi continue educatia, prin carti, seminarii, cursuri, workshop-uri, relatii profesionale cu specialisti in domeniu, masterate si nu numai.
 
Sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: recrutarerecrutare de topstrategii recrutareangajati valorosi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]