Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 super-produse made in Romania! Sunt faimoase si dorite de straini!

de Ilinca Dobrescu 19 Nov. 2013 3354
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Romanii au numeroase produse pe care strainii le cer in mod constant. Mierea romaneasca a devenit un produs ravnit de nemti, francezi si englezi. Branza de oaie, cu multa verdeata proaspata, este un alt produs pentru care romanii producatori au devenit faimosi. Si nici cu faimoasele cosmetice nu ne putem rusina. Ele au devenit subiectul de discutie pentru unele dintre cele mai mari celebritati din intreaga lume.

Iata 5 dintre cele mai tari produse made in Romania:

1. Pufuletii Gusto
au ajuns pana in America. Nu mai avem ce sa spunem decat "jos palaria, dom'le". Le-am demonstrat strainilor ce gustari sanatoase avem noi si cat de bine poti sa mananci cu bani putini!

2. Incaltaminte Clujana, pentru gusturi fine. Cine nu a avut vreodata o pereche de incaltaminte marca Clujana, sa isi cumpere! Sunt rezistenti, cu un design impecabil si mereu la moda. Sunt doriti de romani si straini, deopotriva.

3. Pantofii Guban sunt si ei faimosi in intreaga lume. Din pacate, sunt promovati mult prea putin pentru calitatea produselor oferite! Acestia sunt produsi la Timisoara, din 1937. In 1937 a fost infiintata Uzina Chimica Guban, de catre Guban Blaziu.

Pantofii Guban sunt prelucrati manual in proportie de 70 de procente si sunt de calitate inestimabila.

4. Berea Timisoreana. Fabrica in care s-a produs berea Timisoreana prima oara, dateaza din 1 ianuarie 1718. Este vorba despre o bautura pe care maestrii berari o prepara duoa aceeasi reteta care a castigat inimile tuturor.

5. Carnatii de Plescoi sunt si ei pe lista celor mai tari produse made in Romania. Reteta traditionala spune ca ai nevoie de carne de porc, carne de vita si anumite ingrediente cheie. Evident, acestea sunt doar cateva detalii de care sa tii cont atunci cand doresti sa prepari carnati de Plescoi.

Iata doar 5 exemple de produse made in Romania pe care ar trebui sa le cumparam si sa le promovam mai des. Reprezinta produse valoroase pe care, daca alegem sa le utilizam cat mai des, le putem spori valoarea in mod substantial. Indirect, ajutam economia tarii. Implicit, ajutam producatorii romani sa obtina rezultatele pe care le merita!



Tags: produse made in romaniaafaceri produse romaniaproduse din romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]