Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 pasiuni pe care le poti transforma rapid in afacere

de Florin Amariei 01 Ian. 2020 12403
4.41 din 43 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Orice om are o pasiune pe care si-o pune in practica din cand in cand. Sunt momentele acelea cand simti ca te linistesti facand fix ceea ce iti place. Un avantaj al acestor pasiuni este ca le poti transforma destul de usor in afaceri.

Iata 6 sugestii de pasiuni care pot fi transformate rapid in afacere. 
 
Copt / Gatit – iti place sa gatesti si sa inventezi noi retete? Poti profita de faptul ca oamenii sunt din ce in ce mai interesati sa manance bine si sanatos oferindu-ti produsele la vanzare. Poti oferi servicii de catering sau poti incepe sa iti distribui prajiturile prin intermediul unor magazine care comercializeaza produse traditionale sau delicatesuri. Pentru a-ti promova produsele, poti sa iti faci un blog culinar pe care sa publici diverse retete proprii.
 
Fotografie – fotografia este un hobby minunat si care poate deveni o afacere profitabila.
 
Gradinarit si peisagistica – aceasta este o activitate relaxanta dar care poate deveni si profitabila prin prisma faptului ca exista extrem de multi proprietari de case care nu au timp sa isi ingrijeasca gradina si care ar fi dispusi sa apeleze la astfel de servicii.
 
Productia de lumanari decorative – daca esti creativ si iti place sa faci lumanari decorative, atunci poti sa le comercializezi fie prin intermediul unui magazin online, fie offline prin participarea la targuri si expozitii de produse handmade.
 
Scriere de continut – exista multe companii online si website-uri care au nevoie de continut de calitate si sunt mereu in cautare de colaboratori. Daca ai talent si iti place sa scrii si sa te documentezi, poti sa iti oferi serviciile acestora.
 
Social media – daca iti petreci mare parte a timpului tau online pe Facebook, Twitter, Tumblr, Google+ si pe alte retele sociale, atunci ai putea sa iti oferi serviciile unor companii mici care nu au departament de marketing online, dar care au nevoie sa isi promoveze produsele si serviciile prin intermediul social media.

Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: pasiuniafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.41 din 5 - 43 voturi.

Articole conexe

Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Salinele artificiale au un raport considerabil la sanatatea oamenilor din mediul urban. In conditiile in care nu locuiti pe langa Prahova, Sibiu sau...

4 plus 1 sfaturi pentru o afacere de succes

de Florin Amariei
15 Mar 2021
Iti doresti sa ai succes cu afacerea ta? Retine aceste 4+1 sfaturi pentru un business care iti aduce banii doriti! Simplul fapt ca ai gasit o idee...

Afacere cu partenerul de viata

de Florin Amariei
05 Feb 2020
Pornirea unei afaceri cu partenerul de viata suna minunat in teorie, dar practic, lucrurile nu stau atat de simplu. Inainte de a face pasul cel...

Cresterea albinelor - o afacere de viitor

de Florin Amariei
23 Aug 2018
Cresterea albinelor este activitatea care da practicantilor numeroase satisfactii. Iubitorii de stuparit, sunt oameni de toate varstele si profesiile...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]