Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Academia de Educatie Clinica, deschisa de GE la Bucuresti

de Idei de afaceri 16 Dec. 2021 2093
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Investitiile continua in sectorul privat de sanatate, dupa ce GE a lansat prima Academie de Educatie Clinica din Europa Centrala si de Est la Bucuresti.

"GE Healthcare a lansat la Bucuresti prima Academie de Educatie Clinica din Europa Centrala si de Est, care abordeaza nevoile de educatie de pe piata romaneasca, atat la nivel de baza, cat si la nivel avansat, si ajuta profesionistii din domeniul sanatatii sa isi imbunatateasca in mod constant abilitatile si sa isi actualizeze cunostintele teoretice. GE Healthcare a infiintat Academia de Educatie Clinica GE din Bucuresti in urma unei investitii estimate la 1 milion euro si va oferi o gama extinsa de programe de educatie pentru diferite niveluri de experienta in toate specialitatile clinice in care sunt prezente produsele companiei", anunta GE.
 
Sesiunile de pregatire vor acoperi urmatoarele specializari: MR, CT, medicina nucleara, mamografie - abilitati aprofundate de baza si avansate pentru radiografi, fizicieni, radiologi; cursuri axate pe anumite anatomii: Neuro, MSK, cardiac, san, prostata; LCS-Ventilatie mecanica - de baza si avansata, anestezie, imagistica generala, sanatatea femeilor, afectiuni cardiovasculare, asistenta primara.
 
In total, exista 7 academii GE Healthcare Clinical Education in Europa (una in Franta, una in Belgia, una in Romania, una in Suedia, doua in Rusia, una in Marea Britanie) si alte trei academii mobile in Germania, Spania si Polonia. In fiecare an, 2.000 de clienti participa la cursuri, in cadrul a peste 300 de sesiuni organizate.
 
GE Healthcare va oferi cursuri in sediul academiei, online si la distanta, ca parte a unei colaborari comerciale cu clientii, pentru a contribui la imbunatatirea abilitatilor personalului din domeniul serviciilor de sanatate si pentru a-i pregati cat mai bine pe angajati pentru conditiile clinice din viata profesionala.
 
Cursurile includ programe de pregatire oferite de formatori, predarea prin intermediul unor conferinte video si indrumarea practica facuta de experti pe aplicatii clinice certificate.
 
"GE Healthcare a dezvoltat aceasta oferta educationala pentru a creste nivelul de profesionalism al angajatilor din domeniul sanatatii din regiune si pentru a sustine dezvoltarea industriei serviciilor de sanatate. GE Healthcare ofera programe pentru intreg spectrul medical, cu accent special pe radiologie, radiografie, medicina nucleara si anestezie si isi propune sa dezvolte capabilitatile participantilor in utilizarea la capacitate maxima a echipamentelor medicale", anunta GE Healthcare.
 
Participantii isi vor dezvolta competentele specifice locului de munca, in domenii ca imagistica, rezonanta magnetica, tomografie computerizata, medicina nucleara, mamografie, solutii de ventilatie mecanica in unitatile de terapie intensiva si monitorizare respiratorie (pentru medici si asistenti medicali de terapie intensiva), dispozitive cu ultrasunete.
 
De asemenea, GE Healthcare va forma parteneriate cu scolile si universitatile medicale din Romania si cu societatile medicale (Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, Colegiul Medicilor din Bucuresti) pentru a sprijini viitorii medici, oferindu-le acces la tehnologie de ultima generatie.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: academia de educatie clinicagebucuresti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Bergenbier reinventeaza brandul Caraiman

de Bianca Tila
22 Mar 2024
Bergenbier isi extinde portofoliul si lanseaza Caraiman, o bere cu un gust echilibrat, din categoria de bere core, informeaza societatea prin...

Samsung promite functii de sanatate. Primul inel inteligent

de Bianca Tila
26 Feb 2024
Samsung si-a prezentat primul inel inteligent, care va fi comercializat in trei culori. Compania promite functii de sanatate. Samsung a prezentat...

Inteligenta artficiala poate face multe, dar nu chiar totul. Cum va ajuta companiile in 2024?

de Bianca Tila
13 Dec 2023
AI poate face multe, dar nu poate indeplini orice task. In 2024, organizatiile o vor integra pentru a completa strategiile AI specifice industriilor,...

Managerii estimeaza o crestere a preturilor in urmatoarele luni

de Bianca Tila
28 Nov 2023
Managerii romani estimeaza o relativa stabilitate a activitatii in industria prelucratoare, comertul cu amanuntul si in servicii, precum si o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]