Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Actiunile Disney au crescut cu 12%. Compania a semnat acorduri majore cu Epic Games si Taylor Swift

de Bianca Tila 09 Feb. 2024 46
Actiunile Disney au crescut cu 12%. Compania a semnat acorduri majore cu Epic Games si Taylor Swift
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Actiunile Disney au inregistrat cresteri de 12%, dupa castigurile companiei din primul trimestru fiscal care au depasit estimarile si anuntarea unei serii de tranzactii majore si evenimente viitoare, inlusiv cu Epic Games si Taylor Swift.

CEO-ul Bob Iger a mentionat ca Disney va face cel mai mare pas de pana acum in gaming, cu preluarea unei participatii de 1,5 miliarde de dolari in Epic Games, producatorul blockbuster-ului Fortnite.
 
Compania a declarat ca prin intermediul acestui parteneriat va lucra impreuna cu Epic Games pentru a crea noi jocuri utilizand proprietatea sa intelectuala, inclusiv Disney, Pixar, Marvel, Star Wars si Avatar.
 
In 2025, compania a spus ca va lansa un serviciu de streaming ESPN. De asemenea, va transmite o versiune exclusiva a filmului Eras Tour al cantaretei Taylor Swift pe Disney+, iar "Moana" se va bucura de o continuare a hitului in acest an.
 
In ceea ce priveste actiunile Disney, in primul trimestru acestea au fost de 1,22 USD, ajustat, fata de o prognoza de 99 de centi, chiar daca veniturile au ratat estimarile si au ramas aproximativ stabile de la un an la altul.
 
Disney a pierdut clienti pe platforma de streaming Disney+, insa veniturile au fost mai mari datorita cresterii costurilor abonamentului.
 
Investitorii au fost informati cu privire la planul companiei de a reduce costurile cu cel putin 7,5 miliarde de dolari pana la sfarsitul anului fiscal 2024 si a estimat un castig pe actiune anual de aproximativ 4,60 dolari.
 
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: disneyepic gamesfortnitegaming

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Disney plateste 8,6 miliarde de dolari pentru a finaliza cumpararea Hulu

de Bianca Tila
02 Nov 2023
Disney intentioneaza sa cumpere o treime din actiunile platformei de streaming pentru 8,6 miliarde de dolari de la NBC Universal. Disney este deja...

Disney Plus scumpeste abonamentul in Romania. Ce modificari face gigantul american?

de Bianca Tila
30 Aug 2023
Disney+ a anuntat ca va majora pretul abonamentului pentru clientii din Romania. Anuntul a fost facut intr-un comunicat de presa publicat pe...

Disney concediaza 7.000 de angajati

de Bianca Tila
28 Mar 2023
Saptamana aceasta, Disney va incepe disponibilizarile, in prima din trei runde de concedieri care vor avea loc inainte de inceputul verii. Rezultatul...

Studioul romanesc de gaming Amber atrage o investitie

de Bianca Tila
03 Oct 2022
Studioul romanesc de jocuri, Amber Studio, anunta ca un fond consiliat de Emona Capital LLP, o firma de investitii din Londra, planuieste sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]