Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Actiunile Uber afiseaza o crestere de 15%

de Bianca Tila 02 Nov. 2022 568
Actiunile Uber afiseaza o crestere de 15%
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In trimestrul al treilea, Uber a raportat o pierdere, insa a depasit estimarile analistilor in ceea ce priveste veniturile. In acest sens, Uber a oferit previziuni solide pentru T4, transmite CNBC.

Uber a raportat o pierdere pe actiune de 61 de centi, acest rezultat fiind peste asteptarile analistilor, cu 22 de centi, potrivit datelor firmei Refinitiv.
 
In ceea ce priveste veniturile, acestea au acumulat 8,34 miliarde de dolari, fiind peste asteptarile analistilor, de 8,12 miliarde de dolari.
 
De asemenea, compania a afisat o pierdere neta de 1,2 miliarde de dolari pentru T3. Din acestia, 512 de milioane de dolari au fost atribuiti reevaluarii investitiilor de capital, potrivit unui comunicat al companiei.
 
De la an la an, veniturile au prezentat cresteri cu 72%.
 
Uber a oferit "un trimestru puternic", avand in vedere ca a beneficiat de calatorii, de relaxarea restrictiilor si de schimbarile aparute in cheltuielile consumatorilor, potrivit CEO-ului Dara Khosrowshahi.
 
De asemenea, acesta a spus ca octombrie va fi cea mai buna luna din toate timpurile, atat pentru mobilitate, cat si pentru totalul rezervarilor brute ale businessului. CEO-ul companiei a adaugat si faptul ca dupa ultimii ani, afacerea a invatat sa nu ia nimic de bun. 
 
"Cu o rigoare continua in ceea ce priveste costurile, disciplina privind numarul de angajati si o abordare echilibrata a alocarii capitalului, toate sustinute de capacitatile noastre tehnice si operationale de varf, suntem bine pozitionati pentru a oferi o profitabilitate in crestere in trimestrele urmatoare", a spus Khosrowshahi.
 
Uber a inregistrat un EBITDA ajustat record, de 516 miliaone de dolari. In acest sens, a depasit estimarile cuprinse intre 440 milioane dolari - 470 milioane dolari. De asemenea, noul rezultat a depasit si estimarile analistilor, situate la peste 457,7 milioane dolari, conform StreetAccount.
 
In ceea ce priveste rezervarile brute trimestriale, acestea s-au ridicat la 29,1 miliarde de dolari, in crestere cu 26% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.
 
Uber a declarat ca se astepta ca rezervarile brute din trimestrul patru al acestui an sa creasca intre 23% si 27%. Aceste cresteri au ca principii baza valutara constanta si EBITDA ajustat de 600 milioane de dolari pana la 630 milioane de dolari. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: uberactiunidara khosrowshahivenituri uberactiuni uber

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Actiunile Disney au crescut cu 12%. Compania a semnat acorduri majore cu Epic Games si Taylor Swift

de Bianca Tila
09 Feb 2024
Actiunile Disney au inregistrat cresteri de 12%, dupa castigurile companiei din primul trimestru fiscal care au depasit estimarile si anuntarea unei...

Actiunile H&M scad. Compania isi schimba CEO-ul

de Bianca Tila
31 Ian 2024
Actiunile H&M au inregistrat scaderi de 8%, dupa ce compania a anuntat vanzari mai slabe si plecarea surprinzatoarea a CEO-ului. In trimestrul al...

BlueAir a notificat AAAS in vederea predarii catre stat a dreptului de proprietate asupra actiunilor

de Bianca Tila
18 Nov 2022
Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului a fost notificata de catre actionarii Blue Air Aviation S.A. pentru a se prezenta in cadrul...

Scurgere de documente secrete. Uber a incalcat legea

de Bianca Tila
11 Iul 2022
Gigantul tehnologic a ignorat legile, a pacalit politia, a exploatat violenta impotriva soferilor si a facut lobby in secret pe langa guverne in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]