Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Acvacultura in sistem familial sau semiintensiv?

de Idei de afaceri 23 Ian. 2024 367
Acvacultura in sistem familial sau semiintensiv?
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pestele starneste multora pasiuni nebanuite, reuseste sa vrajeasca. Resortul poate fi pasiunea multor oameni de a privi pestii, de a-i prinde, de a-i creste si, in final, de a-i manca.

Astfel incercam sa explicam pasiunea multora de a se scufunda in adancul lacurilor sau in apropierea malurilor marilor si oceanelor, de a merge la pescuit, de a tine pesti in acvarii, de a-i creste si de a-i gati in cele mai iscusite feluri. 
 
Daca si dumneavoastra aveti cel putin una dintre aceste pasiuni, nu stati pe ganduri! Afacerea aceasta va va aduce profit si multe satisfactii.
 
Deci cum spuneam, tocmai pornind de la aceste pasiuni, veti dori sa mergeti mai departe, sa imbinati poate un hobby cu o activitate aducatoare de bani. Sa-i priviti cum cresc sub ochii dumneavoastra, cum se hranesc. 
 
Astfel, stiti ca atunci cand ii consumati sau ii livrati sunt proaspeti si 100% naturali, stiti ca nu ati folosit decat resurse curate, apropiindu-va foarte mult de standardul bio atribuit alimentelor ecologice. 
 
Cand la toate acestea se adauga posibilitatea obtinerii unor profituri consistente, satisfactia nu poate fi decat una foarte mare.
 
Lucrarea de fata are menirea de a va invata cum sa cresteti cat mai eficient pastravi, salau sau somn si cum sa obtineti venituri din aceasta activitate, pornind de la o scara mica si dezvoltand pe parcurs o afacere foarte profitabila.
 
Practicat la o scara mica si cu un minimum de investitii acest sistem poate produce mari cantitati de peste cu o valoare economica ridicata intr-un timp relativ scurt, raportat la o suprafata de teren. 
 
Inca din primul an, in functie de dimensiunea fermei, cifra de afaceri poate ajunge la 100.000 de euro, iar in al doilea an aproape sa se dubleze.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: acvaculturapastravalimente ecologice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum infiintezi o crescatorie de raci? Interviu cu Radu Muscalu, specialist in acvacultura

de Radu Muscalu, Mihai Balescu
01 Apr 2015
Una dintre afacerile cele mai tentante este infiintarea unei ferme de raci. Informatii concrete privind oportunitatea infiintarii unei ferme...

Cum sa infiintati o pastravarie profitabila pe timp de criza?

de Ilinca Dobrescu
02 Sep 2013
Chiar si pe timp de criza, romanii nu isi lasa in asteptare planul de a-si valorifica ideile de afaceri. In fapt, criza reprezinta un moment ideal...

Afaceri cu propria pastravarie - Tehnologia de reproducere a pastravilor

de Matei Antonescu
28 Iun 2012
Conditiile de cultura (adica cresterea in captivitate) a adus unele modificari asupra bioritmului acestor pesti, grabind atingerea maturitatii...

Detalii importante despre cresterea pastravilor

de Matei Antonescu
13 Iun 2012
In ziua de azi, salmonicultura este atat de avansata incat pastravarul detine toate informatiile la indemana, cu toata simplitatea. Aceste informatii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]