Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri crescute in mod natural sau prin achizitii?

37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cunoastem cu totii exemple graitoare de afaceri care s-au dezvoltat in mod profitabil prin intermediul achizitiilor. Expertii lor si antreprenorii care le detin au identificat afaceri de vanzare viabile, functionale, adecvate si cu mare potential de dezvoltare. Acestea au fost cumparate si adaugate in portofoliul ce naste profituri alaturi de afacerea mama.

Chiar si asa, exista multi experti care ne spun ca cele mai bune si solide cresteri sunt cele organice, cele efectuate prin dezvoltarea naturala a afacerilor originale, cele pe care le-am fondat si pe care le putem dezvolta treptat, cu resurse bine calculate.

Primul lucru spre care trebuie sa priviti cand doriti sa va cresteti afacerile si luati in calcul ambele modalitati este cel al nevoii. Aveti cu adevarat nevoie de afacerile de vanzare pe care ati pus ochii? Nu detineti destule sanse de dezvoltare si in-house, prin intermediul exclusiv al afacerilor pe care deja le detineti? Afacerile de vanzare pe care vi le doriti sunt destul de potrivite pentru dvs si pentru drumul pe care il detineti in viziunea dvs? Va permiteti sa preluati afaceri nedorite si apoi sa investiti bani in ele sau se merita sa investiti banii direct in afacerile pe care le cunoasteti cel mai bine, cele personale? Afacerile dvs personale sunt destul de solide pentru a putea sustine noile afaceri de vanzare pe care doriti sa le preluati?

Tineti cont ca aveti nevoie sa fiti detinatorul unei afaceri extrem de solide, extrem de bine fondate si cu radacini adanci pentru a va permite sa duceti in carca afaceri preluate si care au nevoie de reconfigurare si de investitii relative. Vor exista modificari si directii schimbate, personal nou si schimbari de management, strategii necesare pentru a va alatura noile afaceri pe drumul stabilit de la bun inceput.

Exista si cazuri numeroase de afaceri care cresteau foarte convenabil de unele singure. Antreprenorii lor au dorit cresteri rapide si acestea sunt posibile in mare parte si atunci cand preluam afaceri de vanzare. Cu toate acestea, s-a pierdut focusul care se mentinea si afacerile originale au avut de pierdut. Mai mult si mai rapid nu trebuie intotdeauna sa fie mai bine pentru afacerile dvs si expertii ne recomanda cresterile line, graduale ca si strategii solide, viabile, sigure in portofoliul afacerilor noastre.

Cititi si "Afaceri de vanzare - 3 sfaturi pentru cumparatori inteligenti"



Tags: afaceriafaceri de vanzarevanzare afaceriachizitii afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]