Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Afaceri cu produse ecologice
Afaceri cu produse ecologice - In conformitate cu legislatia existenta in Romania, productia ecologica reprezinta obtinerea de produse agroalimentare fara utilizarea de substante chimice de sinteza (pesticide), in conformitate cu regulile, standardele, ghidurile si caietele de sarcini nationale.

Criptomonede Ghid practic pentru incepatori

3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia

Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Faptul ca este intr-adevar vorba de productie ecologica trebuie atestat de un organism de inspectie si certificare. Pentru a nu se crea confuzii, mentionam ca termenii “ecologic”, “organic” si “biologic” sunt folositi cu acelasi sens in tarile Europei atunci cand se vorbeste de acest domeniu.
Daca pentru unii dintre noi produsele biologice continua sa fie catalogate drept un moft, in Occident lucrurile stau cu totul altfel. In intrega Europa, suprafetele pe care se cultiva asemenea produse sunt in continua crestere: Italia – peste 1.100.000 ha, Germania si Marea Britanie – 600.000 ha, Franta – 400.000 ha, Spania – 380.000 ha, Austria – 250.000 ha. Se estimeaza ca, foarte curand, pe aproape o zecime din suprafata arabila a batranului continent se vor cultiva produse ecologice, in ferme de dimensiuni mici sau mijlocii, axate pe nu mai mult de doua tipuri de produse.
Afaceri cu produse ecologice - In ultimii ani, si in Romania astfel de produse au castigat teren si adepti. Fie ca este vorba de mici agricultori care obtin produse bio doar pentru consum propriu, fie de intreprinzatori cu ferme care se intind pe mai multe hectare, cu totii au intuit ca este vorba despre o afacere aflata la inceput, dar cu un imens potential de dezvoltare. De altfel, nici nu e nevoie de confirmari din partea expertilor daca ne gandim ca una dintre obsesiile actuale o reprezinta pastrarea sanatatii.
Informatii pe scurt
Capital initial: 50.000-100.000 €
Cifra de afaceri: un miliard de lei in primul an/6-7 miliarde in al doilea an
Profit brut: de obicei, in primii doi ani nu se inregistreaza profit
Situatia pietei: piata este in curs de consolidare. Specialistii sunt de parere ca in 2007-2008 cca 10% din terenul arabil va fi dedicat acestei activitati
Sanse de reusita: o conditie esentiala pentru reusita o constituie angajarea unor specialisti foarte bine pregatiti in acest domeniu care se deosebeste de cel al agriculturii traditionale
STOP!
Una dintre cele mai atractive afaceri in Romania europeana a anului 2009 este cultivarea de plante medicinale si aromatice in sistem ecologic. Aceasta afacere va aduce deopotriva bani si satisfactia desfasurarii unei activitati puternic sustinute la nivel european. Aflati detalii despre cultivarea de
plante medicinale si aromatice in sistem ecologic!
In pregatire.
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Cultura de sofran
Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume

[GHID PRACTIC] Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Afacerea foarte accesibila cu care veti da lovitura Produceti BERE ARTIZANALA

[GHID PRACTIC] Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Ghidul practic pentru incepatorii in lumea criptomonedelor


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit