Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de 15 milioane de euro: Cum au reusit trei frati sa scoata profituri uimitoare din condimente

de Adela Simonescu 19 Mai. 2014 5355
4.15 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In anul 1994, a luat nastere societatea Alex & Comp, cu activitate in productie si comercializare de condimente. Fondatorii sunt doi frati din judetul Galati, Dan si Catalin Alexandrescu, informeaza ZF.ro.

Compania fondata de cei doi antreprenori a ajuns in topul celor mai mari angajatori din aceasta industrie, conform datelor de la Registrul Comertului.

Cum a inceput afacerea? "Am pornit de la zero, doi oameni care in egala masura erau procesatori, ambalatori, agenti de vanzari, soferi si casieri, si o idee: aceea de a reusi prin munca si prin fortele proprii", relateaza Catalin Alexandrescu, directorul general al companiei cu afaceri de 15 milioane de euro anul trecut.

In cadrul companiei, Dan Alexandrescu este director executiv iar Valentin Alexandrescu este director de marketing.

In portofoliul companiei Alex & Comp sunt condimente, vopsea de oua, baze pentru mancare, dulciuri si nu numai.

Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de cca 15,3 milioane de euro.

Secretul afacerii? Catalin Alexandrescu pune succesul afacerii pe seama relatiei bune dintre membrii familiei insa si datorita perseverentei si ambitiei actionarilor, noteaza ZF.ro.

Anual, detinatorii companiei investesc sute de mii de euro in dezvoltare. Anul trecut, compania a detinut un buget de investitii de 1,7 milioane de lei iar anul aceste sunt planificate investitii de 2,4 milioane de lei.

"ALEX&COMP este o afacere de familie. In anul 1994 doi tineri entuziasti au avut un vis maret, despre oameni, incredere si Pasiune pentru arome!
     Totul a inceput cu 3 angajati si un portofoliu de doua produse. Treptat visul a devenit realitate, organizatia si-a concentrat eforturile in dezvoltarea de noi produse si servicii, ajungand astazi sa detina 300 de angajati si peste 400 de produse divers ambalate, vrac, plicuri mici, pachete economice sau multipack in functie de dorintele si nevoile clientilor sai.
     In contextul economic din 2008 – 2010, cand multe companii intrau in declin, ALEX&COMP si-a confirmat valoarea si rezistenta printr-o serie de actiuni si investitii privind retehnologizarea si inovatia, imbunatatirea imaginii produselor si angajarea de personal profesionist." arata site-ul companiei.


sursa foto: www.alexcomp.ro


Tags: afaceri de succesafaceri cu condimenteafaceri alex&compafaceri de familie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.15 din 5 - 10 voturi.

Articole conexe

3 domenii in care poti porni afaceri de succes!

de Florin Amariei
24 Iul 2019
Din ce in ce mai multi romani sunt interesati de a avea propria afacere, iar acest lucru este cu siguranta imbucurator, deoarece micile afaceri...

Sfaturi utile pentru afaceri de succes cu o berarie

de Camelia Ghenes
01 Iun 2016
Daca iti deschizi berarie, atentie la "vecinii" localului. Indeosebi tinerii, care frecventeaza cel mai des berariile, au tendinta de a face mult...

e-EMPORIO - Afaceri de succes pentru exportatorii romani

de Idei de afaceri
16 Dec 2014
Proiectul e-EMPORIO, dezvoltat prin prin Programul Leonardo da Vinci, a fost implementat pentru a ajuta la dezvoltarea competentelor din domeniul...

Idei de afaceri de succes: cresterea ratelor

de Andrioae Ruxandra
15 Aug 2014
Pasarile reprezinta o sursa incontestabila de venit datorita cererii mari de oua si de carne. Ouale de rata sunt foarte cautate pe piata, pentru ca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]