Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de succes in pasi mici. Cum iti poti imbunatati afacerile incepand din acest moment

de Ilinca Dobrescu 30 Mai. 2014 3227
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Imbunatatirea unei afaceri reprezinta un proces de lunga durata, realizabil in pasi mici si multi! Care sunt acestia si cum putem sa ne asiguram ca afacerile noastre merg din bine in mai bine?

Iata cateva strategii care ne ajuta afacerile sa treaca la un nou nivel:

1. Mizati pe calitate, oricare ar fi domeniul in care activati, indiferent care sunt produsele si serviciile pe care le oferiti. Fara calitate, restul nu mai conteaza.

Indiferent cat de bune sunt strategiile de promovare, daca produsele si serviciile nu sunt de calitate, clientii existenti iti vor eticheta brandul si il vor tine minte pentru a te evita data viitoare. Mai mult ca sigur, vor merge direct la competitorii tai.

2. Organizeaza sesiuni de brainstorming in mod regulat. Acestea reprezinta oportunitati exceptionale de a aduce noi idei pentru echipe si departamente. Cat timp discutiile sunt deschise si se accepta feedback de ambele parti, lucrurile nu au cum sa mearga altfel decat spre bine.

3. Alege sa lucrezi cu oameni din diverse arii de specialitate. Nu iti ingradi universul cunoasterii prin relatiile care sa nu iti depaseasca domeniul de activitate. Participa la sesiuni de networking cu profesionisti din numeroase arii de expertiza. Lucrurile privite din perspective diferite pot schimba in mod drastic datele problemei.

De asemenea, de foarte multe ori, cele mai bune solutii pentru problemele de care ne lovim, pot veni din directii complet neasteptate, din partea unor oameni care detin potentialul de a ne privi afacerile si serviciile dintr-un cu totul alt punct de vedere.

4. Mizeaza pe inovatie si accepta schimbarile care se petrec in jurul tau. Schimbarile nu sunt niciodata negative daca stii din ce perspectiva sa le privesti si cum sa le tratezi. Esential este sa avem planuri de back-up pentru orice schimbare negativa care ar putea sa se produca.

5. Asigura training angajatilor tai si ofera-le promovari cat mai rapide. Profesionistii care simt sa stagneaza nu vor face altceva decat sa contribuie la intensificarea nivelului de fluctuatie de personal.


sursa foto: www.freegreatpicture.com





Tags: afacerisucces in afaceristart in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]