Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri mai productive in 5 pasi mici si eficienti

de Victor Oancea 25 Nov. 2011 4322
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile cer multa productivitate si acest lucru il stim toti. Nu este de mirare ca numai o mica pondere din start-up-urile de afaceri se bucura de succes si devin afaceri profitabile, si acesta este si motivul des intalnit: lipsa productivitatii. Cum reusim sa fim mai productivi?

Iata 5 pasi mici si eficienti prin care ne aducem niveluri mai inalte de productivitate in afacerile noastre:

1. Afacerile sunt mai productive, profitabile, de succes cand ramanem motivati. Motivatia ne ajuta in mare parte sa aducem mai multa productivitate in afacerile noastre. Cu siguranta ati obervat de multe ori cat de rapid si eficient lucrati, la ce nivel de performanta lucrati atunci cand detineti o motivatie clara care ramane alaturi de dvs intreaga zi sau un intervala mai lung sau mai scurt de timp.

Ei bine, nu este de mirare ca toti expertii ne recomanda sa intram in domenii business pentru care detinem motivatie, sa ne motivam angajatii corespunzator si sa folosim aceasta unealta pentru a ne aduce afacerile in stadiul in care devin afaceri profitabile, de succes, afaceri productive.

2.Afacerile sunt mai productive, profitabile, de succes cand ne inconjuram cu angajati model, de top, bine pregatiti, motivati, entuziasmati si pe care ii raspaltim corect! Angajatii ne ajuta si ei in mare parte sa ramanem motivati. Incercati sa cooptati personal avizat, specializat, care sa lucreze in deplina cunostinta de cauza: mai putine greseli, mai putin timp pierdut din agenda dvs, viteza mai mare de lucru, eficienta sporita, niveluri mai inalte de performanta atinse.

3. Afacerile sunt mai productive, profitabile, de succes cand masuram progresul in mod continuu si stim din ce directii ne revin profiturile, din ce directii nu revin avantaje sau beneficii. Adevarul este ca degeaba sunteti in linie de progres daca nu stiti din ce directie vine acesta.

Inregistrati progres fiindca departamentul de marketing lucreaza cum trebuie si trebuie sa mai investiti in el si in viitor? Inregistrati progres fiindca agentii de vanzari sunt excelenti si trebuie sa investiti in aceasta directie? Directia care elibereaza profit trebuie augumentata, restul trebuie reconfigurate. Cum veti sti unde este de lucru si unde trebuie sa imprastiati lauri?

4. Afacerile sunt mai productive, profitabile, de succes cand taiem mancatorii de timp. Exista multi mancatori de timp pentru orice antreprenor. Unii se plang ca isi pierd jumatate de zi pe e-mail, messenger, pe facebook sau alte medii online. Deconectati-va de la aceste medii si ramaneti doar activ pe platformele de care aveti nevoie, cu adevarat in afacerile dvs.

5. Afacerile sunt mai productive, profitabile, de succes cand munca este munca, casa este casa. Nu amestecati viata personala cu cea profesionala. In aceeasi masura in care nu va aduceti copiii la birou, nu va aduceti dosarele si laptop-urile acasa. Odihniti-va, deconectati-va, uitati de haosul si munca de la serviciu si implicati-va in mod activ in viata de familie. Veti observa ca munca devine mai simpla si mai placute cand viata personala se imbunatateste.

Mai aveti si alte sugestii pentru a va aduce mai multe productivitate in afaceri? Lasati-ne un comentariu si noi il vom analiza!



Tags: afaceriafaceri productiveafaceri profitabileafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]