Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri pentru cei mici cu succes enorm. Este frumos si se scot bani!

de Zenobia Badescu 25 Oct. 2012 7458
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este vorba despre afaceri nascute pentru cei mici nu derulate de ei. Sa incepem cu ce este mai distractiv, adica petrecerile. Petrecerea a ajuns unul dintre cele mai bine vandute servicii pentru copii, fie ca este organizata la fast-food-uri (cum sunt petrecerile McDonald's), in gradinite, in companiile mari (petrecerile de Sarbatori pentru copiii angajatilor), in librariile pentru cei mici (cu prilejul lansarilor de carte) sau chiar acasa.

Aceste evenimente cu succes enorm au darul de a aduce multa bucurie dar si profituri celor care le manageriaza cu pasiune si multa creativitate. Investitia initiala poate fi chiar mica, de genul a 2.500 - 3.000 de euro. Firmele de profil se straduiesc sa tina pasul cu noutatile de pe piata, in timp ce copiii devin din ce in ce mai pretentiosi si isi determina parintii sa cheltuiasca din ce in ce mai mult.

Pentru Mihai Marc totul a inceput in 2006 cand, pentru sarbatorirea unui elev caruia ii era profesor, a organizat o petrecere. Atunci si acolo s-a produs declicul. A vazut cum ei adora sa se joace, sa se distreze, sa se picteze si cat de fascinati sunt de giumbuslucurile clovnului. Asadar, si-a spus Mihai, “de ce sa nu ii distrez si la anul”.

In paralel cu munca de catedra a desfasurat si aceasta placuta activitate, observand cat de mult ii place sa se si distreze in mijlocul copiilor, nu numai sa le predea. Aceasta se datora calitatilor sale: rabdare si intelegere, placerea de a lucra cu copiii. A hotarat atunci sa se ocupe oficial de organizarea de petreceri.

Ceea ce v-am povestit se intampla in Cluj, evenimente ce au precedat si determinat infiintarea firmei Golden Party in 2007.

Idei de Afaceri: Dle Marc, care este suma de care ati avut nevoie pentru start?
Mihai Marc: Aproximativ 2.500 euro. Cu aceasta suma am amenajat spatiul pentru organizarea de petreceri, cel pentru birouri, le-am dotat si am obtinut autorizatiile necesare.

Idei de Afaceri: Ce conditii ofera spatiul amenajat?
Mihai Marc: Am construit o sala de joaca pentru copii cu suprafata de 100 m.p. Tot aici se desfasoara si petrecerile. Avem si o sala separata pentru parinti. Spatiile sunt moderne, cu termopane si cu incalzire in pardoseala. Bineinteles salile se decoreaza in functie de petrecerile pe care le organizam. Pentru petrecerile care se desfasoara aici in perioadele reci ale anului avem o piscina acoperita iar apa se incalzeste la o temperatura de 30 grade.

De asemenea, firma poate organiza evenimentele si in alte locatii prin colaborarile realizate de noi. Mai putem sa ne oferim serviciile in spatii detinute de clienti sau indicate de acestia: case particulare, scoli, gradinite, restaurante etc.
 
 


Tags: evenimente pentru copiipetreceri pentru copiicopiipetrecereorganizarede petreceriafaceriidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]