Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri rentabile: 3 business-uri pentru romanii cu teren arabil!

de Ilinca Dobrescu 30 Aug. 2013 4073
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avem teren arabil si deodata realizam faptul ca sansele sunt mari ca urmatorul pas sa fie cel de a incepe investitiile in viitoare afaceri rentabile. La urma urmei, nu degeaba se spune faptul ca terenul arabil valoreaza enorm de mult si ca deja este asemanat cu aurul. Din ele rasar numeroase oportunitati de a detine afaceri rentabile timp indelungat!

Pentru 2013, planurile pot incepe in forta totala, astfel incat in 2014 sa avem deja puse bazele unei afaceri rentabile. Iata si care sunt acele business-uri pe care noi vi le recomandam pentru 2013, 2014 si nu numai:


1. Lavanda - Baza unei afaceri rentabile in 2013, 2013 si nu numai!
Lavanda este utilizata in industria alimentara, in industria farmaceutica, in industria cosmetica si in industria remediilor naturiste. Sa tinem cont de faptul ca lavanda aduce un profit anual de pana la 8000 de euro si chiar mai mult daca discutam despre culturi certificate din punct de vedere ecologic.


2. Goji este un arbust adus din Himalaya si este considerat un adevarat izvor de sanatate, fiind folosit de mii de ani de terapeutii chinezi si tibetani. In prezent, fructele de goji au devenit deosebit de celebre si in Romania. Romanii le consuma cu maxim de placere chiar daca preturile sunt destul de piperate.

Investitia initiala intr-o plantatie de goji? Discutam despre investitii de 10.000 de euro pe hectar, dar dupa cinci ani, profitul ajunge si la 40.000 de euro, dupa cum o dovedeste Kolbaszer Emeric care gestioneaza in apropiere de Satu Mare o plantatie de 2,5 hectare.


3. Catina este cea de-a treia optiune pe care v-o recomandam pentru 2013. Discutam despre una dintre cele mai interesante afaceri rentabile pentru romanii cu teren arabil. Catina reprezinta un arbust miraculos, care ofera fructe asemanate cu ginsengul siberian, in privinta substantelor active ce pot ameliora si chiar vindeca o serie larga de afectiuni si boli.

“Catina este cea mai profitabila cultura pomicola din zona temperata a Romaniei. Din pacate, in Romania nu exista un sector de procesare a fructelor si legumelor”, explica pentru Agrointel Alexandru Vulpe, cel mai mare producator de catina din tara. Dnul Vulpe scoate profit de cca 10.000 de euro la hectar, o cifra deloc de neglijat.


Tags: culturi de catinaculturile de catinaafaceri catinaafacere catina

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]