Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri simple si banoase cu lumanari aromatice!

de Ideideafaceri.ro 31 Iul. 2012 5155
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cautam afaceri cat mai simple si care sa ceara capital banesc redus. Cele mai multe hobby-uri pot fi transformate in afaceri daca stim cum sa le privim din perspectiva corecta. In mod real, dupa ani si ani de practicare a unui hobby, multe persoane realizeaza ca ar putea chiar sa isi consolideze o afacere mica in jurul acestor placeri "productive".

Iata si cateva detalii referitoare la realizarea lumanarilor aromatice conform ghidului "Confectionarea lumanarilor decorative":

"Multi dintre fabricantii de lumanari considera ca aroma este una dintre cele mai atractive calitati pe care le are o lumanare, caci ea poate influenta atmosfera unei camere si starea de spirit a omului.

In ultimii ani, unii oameni de stiinta au studiat efectul aromelor si au ajuns la cateva concluzii importante. Una dintre aceste concluzii este aceea ca simtul mirosului nu dispare cu trecerea timpului. De exemplu, cand un parfumeste asociat cu anumite momente mai mult saumai putin placute, chiar si o usoara boare a acelui parfum conduce la rememorarea momentelor respective.

O alta concluzie, la care s-a ajuns in urma cercetarilor efectuate, este faptul ca substantele aromatice pot exercita o influenta benefica asupra omului. Astfel, s-a constatat ca multe arome au efect calmant, stimulativ sau vindecator. Cum era de asteptat, studiile stiintifice au confirmat veridicitatea practicilor empirice ale medicinei populare si a caror vechime se pierde in istorie.

Exista doua tipuri principale de arome obtinute din anumite uleiuri si care se folosesc la parfumarea lumanarilor. Primul tip de arome il constituie uleiurile sintetice, mult mai ieftine, dar fara calitati terapeutice. Al doilea tip de arome este format de mai multe uleiuri eterice naturale obtinute din plante. Aceste uleiuri au calitati terapeutice si se comercializeaza prin magazinele specializate in aromoterapie.

Cele mai usor de parfumat sunt lumanarile tip candela, deoarece aspectul acestora nu este afectat de cantitatea de aroma care se foloseste. In cazul lumanarilor confectionate din ceara, o cantitate prea mare de ulei conduce la culori marmorate. De aceea, la o cantitate de 500 g de ceara se folosesc circa 10 picaturi de ulei eteric.

Pentru ca parfumul sa fie clar, puternic, se recomanda ca la o lumanare sa nu se foloseasca mai mult de 3 uleiuri ..."


<<"Confectionarea lumanarilor decorative".


Tags: confectionarea lumanarilorlumanari decorativeconfectionarea lumanarilorlumanari aromatice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Incepe o afacere profitabila la domiciliul personal: Lumanari decorative handmade!

de Ilinca Dobrescu
13 Oct 2013
Exista numeroase persoane care au decis sa obtina profit, siguranta financiara si succes prin intermediul unei afaceri. Si multi sunt cei care au...

Afaceri cu lumanari decorative: Operatiunile de finisare a lumanarilor

de Ideideafaceri.ro
25 Iun 2012
Multe persoane au reusit sa obtina profituri de pe urma unor afaceri mici, simple, placute si cu bani putini. Multi s-au orientat catre activitatea...

Confectionarea lumanarilor decorative: Tipuri de matrite utile

de Ideideafaceri.ro
16 Iun 2012
Pentru realizarea lumanarilor decorative se pot improviza matrite din diverse cutii care se gasesc in orice casa: cutii de lapte, cutii...

Confectionarea lumanarilor cu figurine de ceara colorata

de Ideideafaceri.ro
18 Mai 2012
Confectionarea lumanarilor decorative reprezinta o activitate in care multe persoane cauta sa investeasca timp, energie, creativitate si resurse...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]