Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Amenajari interioare - tipuri de pereti si compartimentari
Peretii reprezinta elemente determinante pentru personalizarea spatiilor de interior, delimitand volume si creand spatii care fie separa, fie, din contra, sunt deschise spre interactiune si comunicare. Pornim tot de la gips-carton, material ieftin si inca cel mai folosit in amenajari, dar astazi, in special firmele care dispun de un buget mai maricel se orienteaza spre alte materiale.
Este vorba despre suprafetele vitrate mari care au un impact pozitiv asupra mediului de lucru prin deschiderea, transparenta si dinamica pe care le ofera spatiului. Mai sunt si peretii plianti sau glisanti, care permit divizarea sau reunirea spatiilor in functie de nevoi sau elegantele placi din lemn.Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
1. Pereti din gips carton
Peretii de gips-carton sunt foarte indragiti de fanii amenajarilor interioare. Cea mai frecventa intrebuintare a gips-cartonului este pentru constructia de pereti despartitori, in interiorul sau in exteriorul unei cla diri. Spre exemplu, in cazul spatiilor rezervate birourilor, posibilitatea de recompartimentare a suprafetei este un element pozitiv pe care multe firme il prefera inainte de a se muta intr-un nou sediu.
Ele au astfel posibilitatea de a aranja suprafata in maniera dorita. Sunt companii care prefera sistemul de amenajare tip hala sau open-space, in care birourile sunt despartite doar de panouri de inaltime redusa, in timp ce altele sunt adeptele unor incaperi intime, in care sunt asezate unul, doua sau cel mult trei birouri.
Chiar daca schema birourilor este prestabilita , multe companii prefera amenajarile cu sisteme gips-carton pentru ca exista perioade cand structura birourilor se poate modifica, fie datorita unor inmultiri sau scaderi a personalului, fie schimbarii politicii de organizare a muncii sau a relatiilor cu publicul. ....
>>>Cititi continuarea acestui capitol si toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va pune pe picioare de la zero o afacere personala in domeniul amenajarilor interioare!
Articole conexe
Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban
de Bianca Tila4 plus 1 sfaturi pentru o afacere de succes
de Florin Amariei6 pasiuni pe care le poti transforma rapid in afacere
de Florin AmarieiAfacere cu partenerul de viata
de Florin AmarieiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit