Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Andra Manea - Make-up Artist de top si antreprenoare de succes!

de Maria Nicutar 07 Aug. 2012 9448
4.07 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Andra Manea a castigat atentia celor mai cunoscute vedete din Romania. Antreprenoarea realizeaza cele mai indraznete si elegante machiaje si colaboreaza cu reviste faimoase. Fosta asistenta a lui Alexandru Abagiu a lucrat cu vedete precum Andra, Andreea Banica, Inna si nu numai. Cum a reusit sa isi castige renumele si sa ajunga sa dea tonul in make-up art? Iata cateva detalii pe care antreprenoarea ni le ofera, in exclusivitate pentru IdeiDeAfaceri.ro:

Maria Nicutar: Ai reusit sa iti construiesti un adevarat renume in industria make-up art-ului, in Romania. Cum ai realizat ca acesta este domeniul in care vrei sa te specializezi?

Andra Manea: Machiajul a fost din totdeauna marea mea pasiune, nu mi-am imaginat niciodata ca va deveni job-ul meu. A inceput totul ca o joaca, cu facepainting (pt copii, petreceri tematice, etc), am continuat cu efecte speciale si in cele din urma am ajuns sa fac machiaj.


Maria Nicutar: Ce pasi ai urmat pentru a ajunge astazi unul dintre cei mai ravniti make-up artisti?

Andra Manea: Am facut facultatea de Arhitectura, apoi l-am cunoscut pe Alexandru Abagiu la un curs de efecte speciale si m-a luat ca asistenta. Stand pe langa Alexandru am constatat ca nu stiu chiar totul despre machiaj, asa cum credeam, si am inceput sa fac si cursuri de make-up atat in tara cat si in strainatate.


Maria Nicutar: Cat de mult te ajuta sa fii in preajma unui om cu experinta si talent, pentru a te dezvolta din punct de vedere profesional la nivel optim?

Andra Manea: Faptul ca Alexandru m-a luat ca asistenta a contat enorm. Pe langa faptul ca am avut ocazia sa invat de la cel mai bun, stand in preajma lui mi-am dat seama ca pentru a fi un make-up artist talentul nu este suficient. Meseria aceasta implica pasiune dar si seriozitate si dedicare.


Maria Nicutar: Daca nu ai sansa sa fii langa un artist precum Alexandru Abagiu cum reusesti totusi sa tii pasul cu cele mai importante tendinte din domeniu si ce sanse de succes ai?

Andra Manea: Traim in secolul vitezei, un simplu search pe Google iti poate oferi raspuns la orice intrebare, iar pe youtube se gasesc tutoriale chiar foarte bune. Daca iti doresti cu adevarat sa devii make-up artist, cred ca sansele de succes sunt mari.


Maria Nicutar: Ce cursuri de make-up poti sa le recomanzi celor care doresc sa se specializeze in make-up art?

Andra Manea: Recomand unul dinte cursurile pe care le-am urmat cu cativa ani in urma, scoala de machiaj Kruger Brent Agency.


Maria Nicutar: Cu siguranta brandul Andra Manea se va dezvolta in continuare. Ce planuri de viitor ai cu acest business de succes?

Andra Manea: Consider ca inca mai am de invatat, asa ca voi continua sa particip la seminariile de machiaj din strainatate si din tara. Iar ca planuri de viitor deocamdata ma rezum la imbunatatirea serviciilor.


Maria Nicutar: Ce sfaturi poti sa le oferi celor care doresc sa isi construiasca o cariera sau o afacere in acest domeniu?

Andra Manea: Pot spune ca aceasta meserie este foarte frumoasa si cu multe satisfactii, asa ca merita sa lupte pt pasiunea lor.


www.andramanea.ro
Andra Manea pe Facebook


Tags: andra maneaandra manea make-upandra manea make up

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.07 din 5 - 7 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]