Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Annabella se extinde. Compania a lansat primul parc de retail

de Bianca Tila 06 Iun. 2023 114
Annabella se extinde. Compania a lansat primul parc de retail
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Annabella isi continua dezvoltarea, marcand lansarea magazinului cu numarul 100. De asemenea, compania face pasi concreti in domeniul dezvoltarii parcurilor de retail, prin inaugurarea Annabella Retail Park.

Acest parc a fost dezvoltat sub un concept tip family center in localitatea Horezu din judetul Valcea.
 
In acest sens, Annabella Retail Park Horezu reuneste unele dintre cele mai cunoscute branduri nationale si internationale de moda, frumusete si lifestyle, dar si supermarket, pet shop, farmacie veterinara si o cafenea pe o suprafata de aproximativ 4000 metri patrati.
 
"Prin inaugurarea Annabella Retail Park Horezu am marcat doua momente cheie in dezvoltarea businessului nostru – extinderea Annabella catre segmentul parcurilor de retail, dar si lansarea magazinului cu numarul 100 al retelei", a declarat Dorina Mutu, Director General Annabella.
 
Acest parc este primul dintr-o serie de proiecte ce vizeaza dezvoltarea unor parcuri de retail de tip family centers si in alte parti ale tarii.
 
In ceea ce priveste reteua de retail Annabella, aceasta este o afacere 100% antreprenoriala. In prezent, Annabella reprezinta unul dintre cei mai importanti jucatori locali din retailul alimentar din Romania.
 
Afacerea numara 100 de magazine in trei judete si o experienta de peste 30 de ani. Anul trecut, compania a depasit 97 de milioane de euro cifra de afaceri. 
 
Lantul de magazine reprezinta unul dintre principalii angajatori din judetul Valcea, asigurand peste 1.200 de locuri de munca. Expansiunea afacerii continua cu dezoltarea parcurilor comerciale, deschiderea unor noi unitati de retail si modernizarea si eficientizarea celor existente.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: annabellaannabella retail parkfamily center

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]