Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple accepta consecintele. Compania plateste 50 de milioane de dolari pentru a scapa de proces

de Bianca Tila 20 Iul. 2022 847
Apple accepta consecintele. Compania plateste 50 de milioane de dolari pentru a scapa de proces
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Detinatorii de laptopuri MacBook cu tastatura "fluture" vor primi compensatii in valoare de 50 de milioane de dolari. Posesorii din mai multe state americane vor primi bani pentru a renunta la procesul intentat Apple, informeaza news.ro.

In cadrul procesului comun initiat de utilizatori si Apple, acestia au ajuns la un acord. Cei care au fost nevoiti sa-si repare laptopurile in California, Florida, Illinois, Michigan, New Jersey, New York si Washington vor primi din partea companiei compensatii de 50 de milioane de dolari.
 
In aceasta situatie se afla laptopuri MacBook vandute in perioada 2015 - 2019. Aceste dispozitive includeau o tastatura foarte sensibila la praf. In momentul in care intrau sub butoane particule de praf, acestea functionau gresit sau chiar se blocau.
 
Laptopurile vandute in aceasta perioada utilizau pentru tastatura un sistem nou, intitulat "fluture" datorita designului interior. Obiectivul acestei schimbari era de a oferi un sentiment mai bun la atingere prin apasare si scriere.
 
In cadrul procesului, compania a fost acuzata de ignorarea problemei existente, Apple cunostea foarte bine problemele prezente ale tastaturii din cauza prafului. De asemenea, masura s-a accentuat atunci cand nu s-a incetat vanzarea produsului. Vreme de mai multi ani, compania a continuat sa produca laptopuri cu probleme vizibile.
 
De asemenea, in urma intelegerii compania nu este obligata sa recunoasca ca ar fi gresit cu ceva in aceasta perioada.
 
In ceea ce priveste compensatiile, acestea vor fi individuale si vor varia intre 50 de dolari, in cazul in care reparatia a constat doar in inlocuirea unor taste, si 395 de dolari, in cazul in care reparatia a constat in schimbarea mai multor tastaturi.
 
Pana la 15 milioane de dolari ar putea ajunge la avocati, sub forma unor comisioane legale din totalul celor 50 de milioane de dolari.
 

Apple

 
Apple este una dintre cele mai populare companii la nivel global. Aceasta se ocupa cu proiectarea, dezoltarea si comercializarea electronicelor de consum, software de calculator si a serviciilor online.
 
Cel mai popular produs comercializat de Apple este iPhone-ul, fiind lansat in ianuarie 2007. MacBook se afla pe lista cumparaturilor frecvente ale utilizatorilor de Apple. Acest laptop utilizeaza sistemul de operare macOS si este unul dintre cele mai populare produse folosite in spera online.
 
Designul simplu si de efect a cucerit intreaga lume, iar sistemul de operare a reusit sa convinga multi oameni din diverse industrii sa-l foloseasca. De asemenea, este folosit cu precadere de oamenii ce activeaza in industria media.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: applemacbooktastatura fluture

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Apple: Veniturile companiei scad pentru al treilea trimestru la rand

de Bianca Tila
04 Aug 2023
Gigantul tehnologic a afisat venituri in scadere pentru al treilea trimestru la rand. Veniturile aduse de majoritatea produselor au inregistrat...

Apple: Angajatii folosesc chatbot-ul companiei

de Bianca Tila
24 Iul 2023
Chatbot-ul companiei Apple este deja folosit intern de angajati pentru anumite sarcini. In prezent, chatbot-ul companiei americane se afla in...

Apple: Prima versiune beta publica pentru iOS 17

de Bianca Tila
13 Iul 2023
In toamna, Apple va actualiza mai multe noi versiuni ale sistemelor de operare, in frunte cu iOS 17. Dupa mai multe versiuni de beta developer,...

Apple: Prima casca de realitate mixta ar putea avea cele mai performante ecrane de pe piata

de Bianca Tila
31 Mai 2023
O partea din speculatiile tehnice ale castii de realitate mixta pe care Apple se pregateste sa o lanseze sunt legate de cele doua ecrane....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]