Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple: AirPods Pro 2 s-ar putea lansa saptamana aceasta

de Bianca Tila 05 Sep. 2022 575
Apple: AirPods Pro 2 s-ar putea lansa saptamana aceasta
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Castile AirPods Pro 2 ar putea fi prezentate pe 7 septemebrie. De asemenea, la aceeasi data este programat si evenimentul de prezentare a noii serii de iPhone, informeaza news.ro.

Compania organizeaza miercuri evenimentul "Far Out". In cadul acestuia vor fi prezentate noile modele de smartphone-uri care vor compune seria iPhone 14. 
 
De asemenea, evenimentul va prezenta a doua vesiune a castilor AirPods Pro, potrivit Bloomberg. In cazul in care informatia se concretizeaza, noile casti AirPods Pro 2 vin la o diferenta de trei ani dupa ce a fost lansat primul model din serie.
 
In componenta castilor, AirPods Pro 2 vor folosi un procesator dezvoltat intern de Apple si vor oferi o calitate mai buna a sunetului. Viitoarele casti vor dipune de codecul ALAC (Apple Lossless Audio Codec) sau de versiunea 5,2 de Bluetooth.
 
In conditiile in care prima varianta ramane in picioare, AirPods Pro 2 nu vor mai folosi Bluetooth. Avand in vedere strategia din ultimii ani, nu este exclusa renuntarea la Bluetooth in favoarea unei tehnologii proprii.
 
AirPods Pro 2 va beneficia si de un design nou, asemanator cu cel folosit pentru castile Beats Fit Pro. De asemenea, carcasa acestora va emite un sunet in momentul cand utilizatorul o cauta pe retea Find My.
 
In cadrul acestui evenimnet, pe langa iPhone 14 si AirPods Pro 2, se mai asteapta si o noua serie de Apple Watch. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: appleairpods pro 2iphone

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Apple: Veniturile companiei scad pentru al treilea trimestru la rand

de Bianca Tila
04 Aug 2023
Gigantul tehnologic a afisat venituri in scadere pentru al treilea trimestru la rand. Veniturile aduse de majoritatea produselor au inregistrat...

Apple: Angajatii folosesc chatbot-ul companiei

de Bianca Tila
24 Iul 2023
Chatbot-ul companiei Apple este deja folosit intern de angajati pentru anumite sarcini. In prezent, chatbot-ul companiei americane se afla in...

Apple: Prima versiune beta publica pentru iOS 17

de Bianca Tila
13 Iul 2023
In toamna, Apple va actualiza mai multe noi versiuni ale sistemelor de operare, in frunte cu iOS 17. Dupa mai multe versiuni de beta developer,...

Apple: Prima casca de realitate mixta ar putea avea cele mai performante ecrane de pe piata

de Bianca Tila
31 Mai 2023
O partea din speculatiile tehnice ale castii de realitate mixta pe care Apple se pregateste sa o lanseze sunt legate de cele doua ecrane....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]