Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

BCR introduce noi optiuni

de Bianca Tila 15 Sep. 2022 778
BCR introduce noi optiuni
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Banca Comerciala Romana a demarat procesul de implementare a functionalitatii de retragere contactless a numerarului la bancomate si multifunctionalele sale, conform unui comunicat al bancii.

Aceasta noua functionalitate va deveni disponibila atat pentru cardurile emise de BCR, cat si pentru cele ce apartin altor banci. In acest sens, clientii vor avea posibilitatea de a realiza tranzactii la bancomatele si multifunctionalele BCR cu carduri bancare, dar si cu telefoane, ceasuri, bratari sau alte dispozitive inteligente dotate cu tehnologia NFC.
 
"Odata cu lansarea acestei functionalitati, extindem si consolidam ecosistemul digital al BCR, oferindu-le clientilor nostri o gama completa de plati inteligente, indiferent de locul, dispozitivul sau sistemul prin care vor sa le realizeze. 
 
Cardurile BCR pot fi inrolate deja in orice portofel virtual (Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay, Xiaomi Pay) si pot fi utilizate la orice comerciant dotat cu POS, prin telefon, ceas, bratara sau orice alt dispozitiv mobil ce dispune de tehnologia NFC. 
 
Clientii BCR au astfel posibilitatea de a realiza practic atat retrageri de numerar, interogari de sold, cat si plati la comercianti fara a mai avea cardul fizic in posesie, ceea ce le asigura confort, siguranta si rapiditate", a declarat Florin Pintilie, seful Departamentului Dezvoltare Produse Carduri, BCR.
 
In prezent, retragerea contactless este implementata in 112 bancomate BCR din intreaga tara. In acest sens, functionalitatea urmeaza sa se extinda la 500 de terminale pana la finalul anului 2022. 
 
In ceea ce priveste bancomatele cu functionalitatea instalata, acestea au iluminat logo-ul contactless, retragerea numerarului fiind solicitata prin codul PIN. 
 
Banca Comerciala Romana este membra a Erste Group si se numara printre cele mai importante grupuri financiare din Romania.
 
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: bcrcontactlessretragere numerar

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]