Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Bere artizanala. Procesul de brasaj
Brasajul reprezinta totalitatea transformarilor care au loc din momentul amestecarii fainii de malt cu apa si pana la obtinerea mustului.
Cultura de sofran
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Factorii care influenteaza brasajul sunt: cantitatea si calitatea apei; calitatea maltului; natura amidonului din plamada; temperatura si valoarea pH; compozitia macinisului; procedeul de brasaj.
Cand temperatura este mai scazuta si pH-ul optim este mai scazut. Astfel, pentru α amilaza la temperatura de 30 grade C pH-ul optim este de 4,6-4,7, iar la temperatura de 70 grade C pH-ul optim este de 5,8 - 6.
Hidroliza proteinelor
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit