Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bitcoin a crescut cu 10%. Piata crypto a revenit la 1.000 miliarde de dolari

de Bianca Tila 14 Mar. 2023 61
Bitcoin a crescut cu 10%. Piata crypto a revenit la 1.000 miliarde de dolari
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Piata criptomonedelor a inceput sa creasca luni, iar bitcoin a avansat cu pana la 10%. Aceasta crestere s-a inregistrat in urma masurilor luate de autoritatile de reglementare din SUA pentru sustinerea deponentilor bancii Silicon Valley Bank, inchisa vineri. HSBC a convenit cumpararea filialei britanice a acesteia, potrivit CNBC.

Cea mai cunoscuta criptomoneda, bitcoin, a crescut cu pana la 10% in timpul tranzactiilor. Ulterior, aceasta a fost cotata in urcare cu 5%, la 22.374,68 dolari pe unitate, potrivit datelor Coin Metrics.
 
De asemenea, Ether a afisat cresteri de 2%, la 1.585,58 dolari pe unitate.
 
In acest sens, piata crypto a castigat peste 70 de miliarde de dolari intr-un interval de 24 de ore, revenind luni la o valoare de peste 1.000 de miliarde de dolari.
 
Dupa prabusire, pietele crypto au afisat fluctuatii majore saptamana trecuta, precum Silvergate Capital, o banca importanta a industriei crypto. 
 
Silvergate a declarat ca va opri operatiunile si isi va lichida banca. Ulterior, prabusirea Silicon Valley Bank a marcat cel mai mare esec bancar de la criza financiara din 2008.
 
Silvergate si SVB si-au plasat banii in titluri ale Trezoreriei americane, care si-au pierdut din valoare avand in vedere ca Rezerva Federala SUA a majorat ratele dobanzilor.
 
Bancile mentionate au fost fortate sa vanda obligatiunile in pierdere pentru a-si consolida pozitia de capital. Prin urmare, autoritatile de reglementare au inchis si Signature Bank, afectata de retragerile masive de bani de catre deponentii panicati de prabusirea SVB.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: svbbitcoinpiata cryptosignature banksilvergate capitalsilicon valley bankether

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]