Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

BNR a dat unda verde achizitiei Twispay de catre Elrond

de Idei de afaceri 14 Mar. 2022 1804
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Banca Nationala a Romaniei (BNR) anunta ca Elrond poate cumpara Twispay. Tranzactia oficializeaza astfel si interesul BNR pentru zona cripto.

Scopul principal al Elrond este acela de a implementa licenta e-money a Twispay pentru emiterea de monede stabile care pot fi utilizate in Uniunea Europeana.
 
Banca Nationala a Romaniei a dat unda verde unei achizitii in industria blockchain, autorizand startup-ul blockchain Elrond sa achizitioneze o platforma de procesare a platilor.
 
Potrivit unui anunt publicat la 10 martie 2022, Elrond, o companie blockchain axata pe aplicatii distribuite, a primit aprobarea de a achizitiona compania Capital Financial Services, care actioneaza sub brandul Twispay.
 
Twispay ofera o solutie de plata internationala care accepta mai multe valute fiduciare si integreaza diferite metode de plata. Firma este un membru principal al Visa si Mastercard, ceea ce inseamna ca participa in mod direct la emiterea cardurilor.
 
De asemenea, Twispay este autorizata sa furnizeze servicii de plata si sa emita moneda electronica in conformitate cu autorizatia BNR si poate opera pe intreg teritoriul Spatiului Economic European.
 
Prin achizitionarea Twispay, Elrond face o miscare strategica pentru a se impune ca o punte intre finantele traditionale si industria cripto. De asemenea, achizitia pune Elrond intr-o pozitie strategica pentru a oferi o infrastructura pentru solutii de plata mai rapide si mai ieftine.
 
Alte cazuri potentiale de utilizare includ noile monede stabile, carduri de debit criptate, precum si beneficiile DeFi, NFT-uri si alte tehnologii Web3 care vor spori increderea si eficienta sistemelor financiare existente.
 
Conform lui Beniamin Mincu, fondatorul si CEO-ul Elrond, "aceasta decizie emblematica a Bancii Nationale a Romaniei deschide usa cetatenilor UE si, in curand, tuturor, pentru a beneficia semnificativ de fluxul de valoare decontare aproape instantanee, la costuri de 100 de ori mai mici, cu transparenta deplina si fiabilitate mai mare".
 
Initial, Elrond si-a facut cunoscute planurile de a achizitiona serviciul de moneda electronica in octombrie 2021, iar cele mai recente stiri despre achizitie vin la scurt timp dupa ce Elrond a achizitionat Utrust, un important furnizor de servicii de plati cripto, in ianuarie 2022.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: bnrelrondtwispay

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]