Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Burberry a crescut cu 18% in T1 datorita revenirii pietei chineze

de Bianca Tila 17 Iul. 2023 44
Burberry a crescut cu 18% in T1 datorita revenirii pietei chineze
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Burberry a obtinut o crestere cu 18% a vanzarilor in magazine realizate in termeni comparabili in T1. Brandul britanic de lux a indeplinit asteptarile pietei datorita unei reveniri continue in China.

In ceea ce priveste vanzarile din China continentala, acestea au inregistrat cresteri de 46% in cele 13 saptamani incheiate la 1 iulie. Declaratia financiara a companiei arata ca vanzarile in Europa au crescut cu 17%, sustinute de cererea din partea turistilor din SUA si Orientul Mijlociu.
 
Vanzarile trimestriale din America au scazut cu 8%, dupa un declin de 7% in trimestrul precedent. "Cred ca (cererea din partea) cumparatorului aspirational a slabit putin... dar crestem in cohorta individuala cu averi mari... care cumpara produse la preturi mai mari pentru articole din piele si imbracaminte exterioara", a declarat directorul financiar interimar, Ian Brimicombe.
 
De asemenea, acesta este de parere ca mai multi turisti par sa se intoarca in Europa continentala mai degraba decat in Londra. Burberry preseaza guvernul britanic pentru o noua schema de taxe pe vanzari pentru a-i atrage pe turisti.
 
Vanzarile din articole de piele in termeni comparabili au afisat cresteri cu 13%. Gentile de dama, in special Frances si Burberry, performeaza bine, potrivit companiei.
 
"Burberry trece printr-o revolutie linistita intr-un moment in care alte marci de lux, cum ar fi LVMH si Richemont, isi consolideaza propriile pozitii de lider", a spus Richard Hunter, de la Interactive Investor, despre eforturile marcii britanice de a ajunge in topul pietei de lux.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: burberryvanzari trimestriale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]