Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Carti pentru profesionisti, acum la oferta speciala!

de Ilinca Dobrescu 14 Iul. 2013 2044
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cartile sunt cele mai bune prietene ale noastre. Le citim, le pastram curate, le punem in ordine in bibliotecile noastre. Si unele sunt digitale, altele sunt inca print. Noi preferam ambele variante. Oricare ar fi forma in care vin, ele ne ajuta sa ne imbogatim cu adevarat!

Spunem acest lucru pentru ca de foarte multe ori, am simtit ca citind o carte, avem parte de o mare revelatie. Ni s-a revelat un adevar de care aveam atat de mare nevoie. Si citind anumite carti, avem parte de castiguri reale: informatii pe care le folosim astazi, maine si pentru totdeauna. Un lucru pe care nu ti-l poate lua nimeni: ce stii tu, ce cunostinte detii tu, ce abiltiati si competente castigi tu in timp! Banii se pot pierde rapid, la fel si prietenii si orice altceva. Insa nimeni nu iti poate lua cunostintele pe care le detii.

Si noi investim in cunostinte si incercam sa ne imbogatim prin a citi cat mai multe carti de valoare, lucru pe care vi-l recomandam si voua! Cititi si imbogatiti-va! O carte va poate aduce mai mult decat un salariu, nu uitati!

Pentru cei interesati sa isi dezvolte orizontul cunoasterii, iata cateva carti pe care sa le aveti in biblioteca, lucrari realizate de oameni cu experienta in domeniul lor de referinta. Castigati din experienta lor si din greselile comise de ei, din sfaturile si indrumarile lor, din strategiile pe care vi le pun la dispozitie.


O colectia variata de carti utile este disponibila aici, la oferta incredibila >>>





Tags: carti pentru profesionisticarti profesionisticarti de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]