Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat de mult profit aduce o spalatorie auto?

de Andrioae Ruxandra 02 Iul. 2014 11841
4.27 din 56 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O afacere auto care sa presupuna curatarea masinilor este afacerea potrivita pentru cineva care este fanul acestora. O masina poate fi al doilea bun imens al unui om ca importanta dupa propria locuinta, asadar ingrijirea unei masini este un lucru care necesita atentie.

 
Un beneficiu pe care acest tip de afacere il ofera este ca poti incepe mergand tu acasa la clienti pana iti pui la punct afacerea si iti faci un site prezentabil cu serviciile tale. Poti incepe afacerea cu venituri mici, ca apoi s-o extinzi. 
 
Afacerea ta implica solutii de curatare, bureti, carpe, pensule, aspirator si efortul tau fizic pentru a derula afacerea. Cand te ocupi de interiorul masinilor, trebuie sa ai la indemana odorizant, solutie de sters praful, sampon pentru stralucirea bordului sau a tapiteriei, inclusiv un aspirator. Marketingul afacerii reprezinta de fapt cheia ta spre succes. Poti face in asa fel incat, daca ai un buget limitat, sa mentii legatura cu cei care vor sa-si curete masinile.
 
Este indicat sa faci si un studiu de piata in zona ta, pentru a afla cat de multumiti sunt clientii de cei care le ingrijesc masinile. 
 
Cineva care vrea sa inceapa o afacere ca aceasta, are mai multe optiuni:
- oferirea serviciilor de curatare a vopselei sau restaurarea masinii prin parteneriat cu dealerii de masini sau cu atelierele mecanice; 
- repararea portierelor si micilor zgarieturi, repararea scaunelor din vinilin sau din piele; 
- oferirea serviciilor de reparare si de curatare a covoarelor. 
 
Poti vorbi cu dealerii autor sa iti faca reclama la clientii lor. Iti poti anunta serviciile fie in Pagini Aurii, fie in ziar, fie prin flyere, fie prin site-ul tau. Sigur ca toate astea te vor costa ceva, dar reclama reprezinta o mica si importanta parte din baza afacerii. 
 
Cele mai interesante tehnici de marketing au nevoie de timp pentru a fi puse in practica. Poti face voluntariat la o spalatorie si poti sa speli masini pentru a vedea despre ce este vorba in aceasta industrie si cum poti supravietui.
 
Este important sa iti placa sa lucrezi cu masinile si sa te simti bine cand acestea arata bine, sa iti placa, de asemenea, sa lucrezi cu propriile tale maini in aer liber, sa ai experienta cu spalatul si ceruitul masinilor sau al produselor care nu zgarie suprafata si sa fii foarte atent la detalii.
 
Pentru a-ti incepe afacerea, ai nevoie sa studiezi sistemele de curatare de pe piata. Exista resurse online care iti vor oferi informatii despre cum sa montezi astfel de sisteme si cum sa ai sisteme de scurgere a apei. Vei avea nevoie si de o locatie special amenajata pentru afacerea ta, pe care o poti infiinta chiar in propriul tau garaj.
 
Vei activa pe o piata a celor care se ocupa de masinile altora si vei concura strans cu agentii de vanzare, directorii executivi, micii dealeri auto care isi vor promova serviciile. Si pe tine trebuie sa te promoveze cineva, de aceea este important sa mentii contactul cu clientii.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afacerispalatorie autoafaceri spalatorie autoafaceri autoidei de afaceriafaceri masiniafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.27 din 5 - 56 voturi.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]