Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce profituri obtin proprietarii de pensiuni turistice din Romania!

de Ilinca Dobrescu 05 Nov. 2013 3845
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pensiunile turistice incep sa se aglomereze inca de prin luna mai. Nu mai asteptam luna iulie ca sa ne rezervam locuri in cele mai frumoase colturi de rai. Stim deja ca locurile vor fi ocupate daca stam prea mult timp pe ganduri, asa ca le rezervam din timp si achitam si avansul de rigoare.

In mod real, plajele nu mai reprezinta atractii atat de puternice pentru multi dintre noi. Preferam o vacanta petrecuta la tara, la parinti sau la bunici. Din pacate, nu toti avem de unde asa ca suntem gata sa scoatem bani din buzunar pentru o vacanta la pensiune!

Ce poate fi mai frumos decat sa petreci timp in mijlocul naturii, acolo unde nu exista magazine, mall-uri, aglomeratie, fabrici si claxoanele masinilor!

Pentru cei care constientizeaza potentialul acestei afaceri, avem si un ghid exceptional: "Pensiuni turistice si agroturistice". Casa bunicilor sau a parintilor de la tara, o casa cumparata, casa de vacanta sau propria locuinta transformate in pensiuni pot reprezenta o sursa importanta de castig pentru tine, cu o investitie mica.

Cat despre profiturile pe care le pot castiga detinatorii de pensiuni turistice, ele pot ajunge si la suma de 17.000 de euro pe an, conform specialistilor.

Avantajele acestei idei de afaceri sunt numeroase. Luam in considerare concurenta slaba, atat ca numar, cat si din punctul de vedere al calitatii serviciilor oferite. De asemenea, tinem cont de posibilitatea de a lucra impreuna cu intreaga familie si de existenta unei piete in continua dezvoltare.

Pensiunile turistice din Romania sunt inca la inceput de drum. Inca nu putem sa discutam despre un domeniu in care nivelul de saturatie sa fie atins. Exista inca numeroase zone fascinante din Romania, unde nu exista nici urma de pensiune! Stiti cate astfel de locuri exista? Toate asteapta sa fie descoperite si transformate in locatii viitoare pentru pesiuni profitabile!


Mai multe detalii despre pensiuni turistice si afacerile din domeniu aici >>>



Tags: pensiuni turistice in romaniapensiune turistica in romaniapensiuni turisticeafacere pensiune turistica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]