Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cea mai scumpa casa din lume valoreaza un miliard de dolari

de Victor Oancea 19 Mai. 2012 2481
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vanity Fair, in editia care va aparea in luna iunie, urmeaza sa publice un articol dedicat in mod special celei mai scumpe case din lume. Este vorba despre locuinta familiei Ambani, casa cu 27 de etaje pe bulevardul Altamount din Mumbai.

Casa apartine familiei indiene Ambani, Mukesh Ambani fiind cele mai bogat om din India si al 19-lea din lume, noteaza Ziare.com.
 
ACasa a fost denumita Antilia, dupa o insula mica. Cei care au vizitat locuinta povestesc despre piste de aterizare pentru elicopter, despre o biblioteca imensa, podele de marmura si o camera unde ninge.
 
In interviul luat de jurnalistii Vanity Fair lui Nita Ambani, sotia lui Mukesh Ambani, aceasta noteaza ca este prima data cand vorbeste despre locuinta si ca in presa sunt lansate rapoarte exagerate. De asemenea, Nita Ambani subliniaza ca este "o casa moderna cu o inima indiana".
 
Locuinta familiei Ambani are 27 de etaje si echivaleaza cu o cladire de 40 de etaje, in conditiile in care unele etaje au inaltime dubla sau chiar tripla. Locuinta detine mai multe gradini, un garaj, sala de bal, spa, sala de spectacol, camere pentru oaspeti si, desigur, camera de rugaciuni, mai noteaza Ziare.com.
 
De asemenea, locuinta Antilia este decorata cu lemn rar, marmura, sidef si cristale, toate prelucrate manual de mesteri indieni, valoarea ei fiind estimata la un miliard de dolari. Intreaga avere a lui Mukesh Ambani este evaluata la mai mult de 22 de miliarde de dolari, precizeaza sursa amintita.


Tags: mukesh ambaninita ambaniantilialocuinta ambaniambani casa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]