Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cel mai bun somelier al Romaniei promoveaza vinurile romanesti pe piata italiana

de Victor Oancea 07 Iul. 2014 3130
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Marinela Vasilica Adelean are 31 de ani, este stabilita in Italia si este declarata in acest an ca fiind cel mai bun somelier al Romaniei.

In perioada urmatoare, vinurile traditionale romanesti vor avea parte de toata promovarea pe piata italiana.

Proiectul este sprijinit de Asociatia Somelierilor din Romania si va fi coordonat cu ajutorul Marinelei Vasilica Ardelean.

Proiectul a fost lansat de curand, odata cu prezentarea a 50 de soiuri de vinuri romanesti, la Hilton Cavalieri din Roma, in fata unui public specializat, format din peste 250 de persoane

Marinela Vasilica Ardelean a inclus toate cele 50 de vinuri romanesti in cadrul unei carti pe care urmeaza sa o lanseze in curand, in cadrul aceluiasi proiect.

Volumul va cuprinde o prezentare detaliata a celor 50 de tipuri de vinuri, in asociere perfecta cu preparatele culinare traditionale italiene. Astfel, se incearca promovarea vinurilor romanesti pe gustul specific al italienilor.

Selectia celor 50 vinuri a demarat in ultimul trimestru al anului 2013 si s-a facut cu participarea ASR. Achizitia vinurilor s-a facut in cea mai mare parte de la raft, fiind analizate aproape toate vinurile romanesti disponibile pe segmentul premium. Ca si particularitate, au fost foarte apreciate vinurile din soiuri autohtone romanesti, noteaza AgroRomania.ro.

De asemenea, vinurile romanesti urmeaza sa fie prezentate si in cadrul Merano Wine Festival, tema din acest an fiind "Romania si vinurile romanesti".

Si in cadrul celei mai importante reviste de profil din Italia, Bibenda, se vor aloca 20 de pagini pentru promovarea vinurilor romanesti.





Tags: vinuri romanestipromovarea vinurilor romanestiafaceri cu vin de calitate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]