Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele 3 greseli care omoara o afacere!

39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cand pornim afaceri le pornim cu gandul ca vor ajunge profitabile cat mai rapid si pentru timp indelungat, ca vor ajunge afaceri de succes. In niciun moment nu ne gandim ca am putea sa ne ducem afacerile catre esec. Si, cu toate acestea, multi antreprenori o fac, din lipsa unei strategii in conducere, din lipsa atentiei pentru detalii si nu numai.

Haideti sa verificam cele mai grave trei greseli care omoara o afacere:

1. Strategia.
Pentru a creste afaceri profitabile este nevoie de antreprenori care sa gandeasca in mod strategic fiecare actiune, fiecare detaliu, fiecare aspect referitor la business-ul in cauza. Foarte multi initiatori pornesc la drum fara un plan de afaceri, fara o viziune, fara o strategie care sa o inglobeze pe aceasta alaturi de obiective pe termen scurt si alaturi de obiective pe termen lung.

Toate acestea ne ajuta sa ne conducem afacerile in mod strategic, in mod inteligent, planificat, organizat. Nicio afacere nu s-a dovedit vreodata de succes din greseala, din noroc, fara eforturi bine gandite.

2. Banii. Iata o alta mare greseala pe care multi antreprenori o comit cand isi demareaza sau cand isi conduc afacerile. Nu stim cum sa ne gestionam banii, cum sa ii investim in cele mai bune directii, cum sa ii economisim pentru a nu ramane fara "combustibil" in drumul catre profitabilitate.

Multi antreprenori aloca un buget prea consistent pentru promovare si uita de datorii si dobanzi care sufoca o afacere in mod sigur si rapid. Anticiparea niveluluide cheltuieli si planificarea nevoilor financiare sunt doua dintre aspectele carora trebuie sa le acordam atentie deosebita.

3. Disciplina si auto-disciplina. Disciplina si auto-disciplina sunt doua dintre cele mai importante elemente care contribuie la succesul unei afaceri. Este esential sa stim cum sa ne conducem subordonatii, cum sa ii determinam sa ramana cat mai mult timp in companie, cum sa ii ajutam sa se dezvolte din punct de vedere profesional si pentru binele companiei.

De asemenea, este esential sa fim noi insine persoane cu un puternic simt al auto-disciplinei. Este nevoie de disciplina pentru a ne urma responsabilitatile si sarcinile si cand acestea sunt neplacute, sa investim bani si cand salariile de patron ni se par prea mici, sa ne respectam angajatii si cand consideram ca nu merita multa atentie si nu numai.


Tags: afaceriafaceri disciplinagreseli afaceregreseli afaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]