Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai vandute 15 idei de afaceri

de Florin Amariei 25 Sep. 2018 8618
4.52 din 31 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cauti o idee de afacere pe care sa fii 100% sigur? Esti dornic sa iti transformi visul in realitate? Vezi si tu care sunt cele mai vandute idei de afaceri!

Esti pasionat de afaceri si vrei sa-ti deschizi propria afacere? Ai deja o afacere, dar pasiunea te indruma catre alta? Nimic mai simplu! Comanda produsele preferate disponibile ONLINE!
 
Beneficii:
  • Intri instant in posesia produsului (imediat dupa confirmarea platii).
  • In RSpro, totul este organizat ca la carte: lucrarile sunt impartite pe categorii si subcategorii. Mai mult, platforma beneficiaza si de un motor de cautare astfel incat sa gasesti lucrarea de care ai nevoie in doar o clipa!
  • Ai posibilitatea de a crea notite cu insemnarile tale privind diverse subiecte din lucrarile citite si de a printa.
  • Suport RSpro: suntem la un click distanta de tine si iti stam la dispozitie cu orice informatie ai nevoie.
 
Cele mai vandute 15 idei de afaceri sunt aici! Iata-le:
 
1. Cultivarea plantei cu 5 arome
  • Schisandra este super-planta care iti aduce 100.000 de euro la hectar! Este considerata cea mai eficienta planta medicinala, avand beneficii care atrag ca un magnet clientii.
 
2. Cultivarea cartofilor mov
  • 1 singur hectar cultivat cu cartof mov iti poate aduce venituri de 1.000.000 de lei/an, de 200 ori mai mult decat 1 hectar cultivat cu grau!Cartoful mov este una dintre cele mai profitabile culturi agricole din Romania la momentul actual.
 
3. Ferma ecologica de gaini Brahma
  • Informatiile prezentate sunt clare si, mai ales, complete, astfel incat sa stii cu exactitate, la fiecare etapa, cum trebuie sa actionezi. Vei deveni practic un adevarat expert in domeniu, acumuland cunostinte valoroase.
 
4. Cultura de lavanda
  • Lavanda este una dintre cele mai rentabile culturi! Planta este nepretentioasa, se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8.000 de euro/ha! Nu intamplator aceasta planta aromatica este denumita si aurul mov.
 
5. Afaceri profitabile in agricultura
  • Ai un teren de dimensiuni reduse, undeva la tara? Vrei sa iti cresti considerabil veniturile?Iti prezentam 10 super-afaceri din agricultura, extrem de profitabile, pe care le poti demara imediat, cu o investitie modesta!
 
6. Confectionare lumanari - ghid practic
  • Castiga bani din comercializarea de lumanari decorative, lumanari de nunta sau botez, lumanari sculptate sau lumanari parfumate! Afla absolut tot ce trebuie sa stii despre tehnologia realizarii lumanarilor decorative si aromatizate
 
7. Cosmetice 100% naturale
  • Iti doresti sa demarezi o afacere simpla si profitabila? Incearca Cosmetice 100% naturale! Gasesti in acest ghid toate informatiile de care ai nevoie pentru ca succesul sa nu se lase asteptat.
 
8. Cultivarea plantelor medicinale
  • Plantele medicinale ar trebui sa ne insoteasca permanent... De la ceaiul de tei cu miere si lamaie baut dimineata pe-ndelete la ceaiul salvator din galbenele si rostopasca pentru ficatul „suparat” pe dvs., dupa o zi trepidanta.
 
9. Croitoria la domiciliu
  • Daca pasiunea ta de a da viata modelelor la care visezi cu ochii deschisi iti da ghes, acum e momentul! Vesteste acum lumii intregi ca esti in stare sa creezi cele mai minunate haine!
 
10. Catina - fructul magic
  • Un profit de 10.000 de euro/ha! Informatiile sunt oferite de catre un specialist in domeniu. Domnul Alexandru Vulpe, inginer-cercetator in pomicultura!
 
11. Biblie antreprenorului
  • Cum sa luati un start corect in afaceri? Tot ce aveti de facut, pas cu pas, gasiti aici! Orice intreprinzator de succes va poate confirma ca, in lumea afacerilor, informatiile sunt cea mai valoroasa marfa!
 
12. Cum sa deschizi o cafenea
  • Special pentru tine si dorinta ta de a deschide o cafenea, am creat un ghid complet in care vei gasi TOATE informatiile de care ai nevoie, tratate pe indelete!
 
13. Ferma piscicola
  • Ferma piscicola in sistem familial este o lucrare creata special pentru a te indruma competent sa-ti construiesti propria afacere profitabila, fara riscuri si ezitari.
 
14. Cultivare arbusti fructiferi
  • Stii ca anul trecut s-au exportat 4.300 de tone mure, coacaze, afine…? Rezultat? Peste 4 milioane de euro! Iar state precum Olanda, Germania, Spania, Austria deja au format coada pentru anul acesta?
 
15. Firma organizare evenimente
  • Indrazneste sa intri in lumea antreprenoriatului! Pentru o afacere solida! Garantia unui viitor care-ti multumeste ca i-ai indeplinit visul!

cele mai vandute idei de afaceri
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri vandutecele mai bune idei de afaceri15 idei de afaceriromania afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.52 din 5 - 31 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]