Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CFR SA: Peste 2 miliarde de lei in lucrari de intretinere

de Bianca Tila 19 Aug. 2022 712
CFR SA: Peste 2 miliarde de lei in lucrari de intretinere
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA a anunt desemnarea ofertelor castigatoare pe patru loturi la licitatia deschisa pentru lucrarile de intretinere. Acestea apartin sucursalelor regionale Bucuresti, Timisoara, Cluj si Brasov. Scopul licitatiei vizeaza executarea lucrarilor de intretinere prin inlocuirea la rand a elementelor componente ale suprastructurii caii, pe o lungime de maximum 1.461 km din reteua ferovoiara.

Cu ajutorul lucrarilor de intretinere se vor reduce liniile in parametrii proiectati, iar circulatia trenurilor se va efectua cu viteze initiale de maximum 120 km/h.
 
Procedura de licitatie publica a fost impartita in opt loturi, aferente celor opt sucursale regionale de cale ferata, potrivit unui comunicat al CFR SA, remis vineri Agerpres.
 
Valoarea totala a ofertelor desemnate este de 2,1 miliarde de lei si se va concentra pe loturile 1, 3, 4 si 5, astfel:
 
- Lotul 1 (SRCF Bucuresti) - Aktor Societate Tehnica Anonima (Aktor SA) - oferta castigatoare in valoare de 459,877 milioane de lei fara TVA 
 
- Lotul 3 (SRCF Timisoara) - SALCEF SPA - oferta castigatoare in valoare de 562,428 milioane de lei fara TVA 
 
- Lotul 4 (SRCF Cluj) - SALCEF SPA - oferta castigatoare in valoare de 611,548 milioane de lei fara TVA; 
 
- Lotul 5 (SRCF Brasov) - Aktor Societate Tehnica Anonima (Aktor SA) - oferta castigatoare in valoare de 466,838 milioane de lei fara TVA.
 
In ceea ce priveste procedurile pentru lotul 2 (SRCF Craiova) si lotul 6 (SRCF Iasi), acestea au fost anulate, fiind neconforme cele sapte oferte depuse. De asemenea, loturile 7 si 8 se afla in etapa de avaluare a ofertelor.
 
De asemenea, compania a adaugat faptul ca acordurile-cadru se vor derula pe o perioada de patru ani. Asadar, acordurile aferente celor opt Sucursale Regionale de Cale Ferata (Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi, Galati si Constanta) au ca obiectiv stabilirea termenilor si conditiilor ce vor guverna contractele sectoriale de lucrari - contracte subsecvente de lucrari, care se vor incheia la nivel de regionala, in limita fondurilor.
 
Obiectivul lucrarilor de intretinere prin inlocuirea la rand a elementelor componente ale suprastructurii caii si realizarea caii fara joante, executate pe o lungime de 1461 km CF este de a aduce linia in parametrii proiectati pentru viteza maxima de circulatie de 120 km/h.
 
Valoarea totala estimata a acordului-cadru este de minimum 1,001 miliarde de lei fara TVA si de maximum 4,216 miliarde de lei, fara TVA. Sursa de finantare este asigurata din fonduri de la Bugetul de Stat.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: cfrlicitatie pentru lucrari de intretinerelucrari de intretinere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]