Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cities of Tommorow, cel mai important forum urban international, pe 25 martie, la Bucuresti

de Victor Oancea 22 Mar. 2014 2902
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vesti bune pentru investitorii si antreprenorii din domeniul arhitecturii si urbanismului. Pe data de 25 martie, se va sustine conferinta "Cities of Tomorrow", cel mai important forum urban international din Romania. Va avea loc marti, 25 martie, in Bucuresti, la hotelul Crowne Plaza, sala Crown Ballroom.

Conferinta "Cities of Tomorrow" este organizata de Camera de Comert Româno-Germana (AHK Romania), in parteneriat cu Zeppelin si cu sprijinul Agentiei de presa Mediafax.

In cadrul conferintei vor fi prezente personalitati numeroase din domeniul arhitecturii si din urbanims, impreuna cu afaceristi siautoritati centrale si locale.
Principalul subiect? Solutii pentru orasele de azi si viziuni pentru cele de maine!

Conferinta va cuprinde doua workshop-uri. Primul va aborda tematica oraselor si afacerilor "verzi". Al doilea workshop va avea in vedere metodele de reinventare a oraselor mici si mijlocii, managementul reindustrializarii, revitalizarea urbana si parcurile tehnologice, noteaza Mediafax.


Stephan Braunfels, Thomas Madreiter si Reinhard Joecks sunt doar trei dintre lectorii deja confirmati pentru conferinta "Cities of Tomorrow".

Stephan Braunfels este autorul unora dintre cele mai mari si importante realizari arhitecturale din Germania ultimilor douazeci de ani: sediile birourilor Parlamentului din Berlin, Pinakothek der Moderne din München, planul urbanistic pentru reconstructia centrului istoric al orasului Dresda si cel pentru centrul orasului Neu-Ulm, noteaza Mediafax.

Thomas Madreiter este Director al Planificarii in cadrul administratiei orasului Viena, specialist in procese de dezvoltare si economie urbana, planificare energetica.

Reinhard Joecks este partener in celebrul birou international Foster + Partners, implicat in proiecte importante precum noul Aeroport International din Kuweit, complexuri multifunctionale in Singapore, Tripoli, Casablanca si Baku, masterplanul pentru orasul Duisburg din nordul Germaniei, dar si proiectul pentru Black Sea Gardens Eco-Village in Bulgaria.




Tags: urbanismafaceri urbanismafaceri arhitecturacities of tomorrow

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]