Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Comiti si tu aceste greseli in afaceri?
Numeroase afaceri detin potential urias de a returna profituri substantiale. Cu toate acestea, nu toate ajung in acest punct si foarte putine reusesc sa treaca chiar si de pragul de rentabilitate. Si asta se intampla pentru ca la mijloc exista numeroase greseli majore care impiedica multe afaceri sa ajunga la ROI sau la pragul de profitabilitate.
Iata doar cateva dintre cele mai grave greseli pe care numerosi oameni de afaceri le comit:Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Propriul meu plan de afaceri
Cresterea prepelitelor japoneze
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
1. Nu inteleg cui anume se adreseaza produsele si serviciile lor. Cu alte cuvinte, daca nu stii cine sunt consumatorii care iti alcatuiesc audienta-tinta, ei bine, afacerile nu au nicio sansa de succes. Vei vinde in stanga si in dreapta si eforturile sunt unele imense atunci cand lucrezi dezlanat, dezordonat.
Alta este situatia cand stii clar cui anume trebuie sa vinzi cu eforturi minime si returnari maxime de profit.
2. Nu pun accent pe online. In prezent, aproape orice afacere trebuie sa detina si suport online pentru ca lucrurile sa decurga in mod optim. Este esential sa detinem un website perfect functional si cu un design atragator, un blog, un forum, o pagina de Facebook, cont de LinkedIn si nu numai. Acestea se transforma in instrumente esentiale de marketing pe care putem miza pentru profituri cat mai mari din partea unei audiente tinta mereu la curent cu ce avem de oferit.
3. Nu pun accent pe dezvoltarea lor profesionala. Multi antreprenori considera ca daca detin angajati de calitate, lucrurile merg de la sine. In fapt, antreprenorii trebuie sa dobandeasca, in mod constant, abilitati si competente noi, abilitati si competente pe baza carora se vor elabora strategii corecte pe care subordonatii le vor urma.
4. Nu se pune destul accent pe cercetare. Orice decizie luam, fie ca schimbam politica de preturi sau incercam sa targetam noi felii dintr-o audienta tinta inca netestata, trebuie sa mizeze pe cercetare, pe analize si statistici. Aceste cifre realiste ne ajuta sa luam cele mai bune decizii, sa efectuam cele mai inspirate investitii.
5. Nu se pune destul accent pe bootstrapping, pe efectuarea de economii banesti, pe reciclare, pe controlul clar al fluxului de numerar.
Mult succes si afaceri profitabile!
sursa foto: www.sxc.hu
Articole conexe
INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul creste
de Bianca TilaINS: Cifra de afaceri din comertul cu ridicata a inregistrat scaderi
de Bianca TilaS-a finalizat clasamentul companiilor romanesti. Cifra de afaceri este de 270,56 miliarde de euro
de Bianca TilaINS: Cifra de afaceri din comert a inregistrat scaderi in 2024
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit