Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cresterea albinelor - o afacere de viitor

de Florin Amariei 23 Aug. 2018 5463
4.04 din 14 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cresterea albinelor este activitatea care da practicantilor numeroase satisfactii. Iubitorii de stuparit, sunt oameni de toate varstele si profesiile care au un punct comun : dragostea de albine, natura, aer liber. Cresterea albinelor are o latura materiala (se obtine miere, polen, pastura, ceara, propolis) cat si una spirituala. Nimic nu se compara cu zumzetul unui roi de albine sau cu o plimbare prin stupina ta. Stupi care pulseaza de viata, albine care se intorc cu desagii plini de polen si miere, matci care perpetueaza viata, trantori in permanenta cautare a dragostei. Ce poate fi mai inaltator? Ce alta indeletnicire mai poate crea atata multumire de sine? Raspunsul e simplu: stupi, stupari, albine, natura, sunt parti ale aceluiasi intreg si acela se numeste apicultura.

Lucrarea "Cresterea albinelor" iti da siguranta unor solutii clare! Acoperind toate etapele: de la demararea activitatii si pana la vanzarea produselor! Pe baza unor informatii complete, legate de afacerea viitorului tau dulce!

 
In afara de faptul ca prin aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, produsele romanesti au acces la o piata de desfacere mai larga, mai adauga si accesarea fondurilor nerambursabile, destinate atat particularilor (crescatorilor individuali de albine), cat si asociatiilor, cooperativelor sau grupurilor de producatori!

cresterea albinelor
 
Doar pentru a-ti usura „bagajul” din spate!
 
Te anuntam ca mai ai un avantaj de partea ta: toata legislatia specifica domeniului, precum si alte reglementari specifice existente intr-un instrument unic pe piata: Cresterea albinelor – ghidul oricarui pasionat de apicultura!

...Click AICI pentru a obtine toate informatiile! 
 

Lucrarea "Cresterea albinelor", pe cat de practica, pe atat de valoroasa!
 
Usor de manevrat si citit, lucrarea ofera un model specific, foarte bine documentat privind planificarea productiei, a operatiunilor, planificarea de marketing. Realizat de un expert in materie prin experienta dezvoltata in acest sector, dl Alexandru Frusina.

Informatii integrale si despre reducerea efectelor negative, inerente oricarei activitati, adunate in capitolul managementul riscurilor.
 
Un mod de exprimare cat mai clar, pe intelesul tuturor incepatorilor in aceasta arta a producerii dulcelui zeilor.

Modele, exemple si formulare!
 
Solutii si sfaturi practice pentru reusita ta!

Fotografii si tabele edificatoare, adevarate calauze pe drumul „mierii”.

...Click AICI pentru a obtine toate informatiile! 



Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: cresterea albinelorapicultura

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.04 din 5 - 14 voturi.

Articole conexe

O afacere accesibila oricarei familii - cresterea albinelor

de Marinache Horia Cristian
19 Mai 2015
Romania este un adevarat paradis apicol, favorabil cultivarii plantelor si cresterii albinelor. Cresterea albinelor este o afacere accesibila oricui...

Cresterea albinelor pentru productii mari de polen

de Adela Simonescu
10 Iun 2012
Cresterea albinelor reprezinta una dintre cele mai vechi indeletniciri pentru romani. Nu luam in calcul doar obtinerea de productii mari de miere, in...

Cresterea albinelor - Detalii esentiale despre stupi

de Ideideafaceri.ro
16 Mai 2012
Cresterea albinelor reprezinta o activitate cu un istoric foarte bogat. Cresterea albinelor ofera productii insemnate de miere, polen, pastura,...

Afacere profitabila in curtea ta: Cresterea albinelor

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
In Romania, cresterea albinelor a fost favorizata de o clima blanda si de o natura darnica, un adevarat paradis apicol ce dainuie din martie pana in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]