Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Criza de semiconductori. Toyota anunta noi opriri ale uzinelor

de Bianca Tila 22 Sep. 2022 649
Criza de semiconductori. Toyota anunta noi opriri ale uzinelor
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Toyota nu reuseste sa iasa din criza de semiconductori, in ciuda faptului ca la inceputul acestei crize parea a fi singurul producator care nu este afectat. Compania va opri productia in sapte uzine din Japonia.

Toyota a anuntat noi opriri ale fabricilor din luna octombrie. Acestea sunt cauzate de lipsa de componente, care vor determina o scadere a productiei de aproximativ 100.000 de autovehicule.
 
Planurile din trecut ale companiei aratau un volum de 900.000 de unitati in luna octombrie. In  prezent, noile cifre stabilite arata ca vor fi amplasate aproximativ 250.000 de unitati in Japonia si 550.000 in alte tari in care grupul nipon are uzine. Astfel, 800.000 de autovehicule vor fi produse luna viitoare. Ritmul de productie estimat pentru urmatoarele doua luni va fi mai mare, fiind comunicata o medie de aproximativ 850.000 de vehicule pentru ultimele trei luni ale anului. 
 
In sapte dintre uzinele Toyota se vor opri nu mai putin de 10 linii de productie, toate acestea fiind din Japonia si ajungand pana la 12 zile de suspendare. 
 
In aceasta categorie de uzine fac parte cele ce produc modele RAV4. In acest sens, timpul de asteptare pentru clientii care au comandat acest model va creste. De asemenea, printre modelele afectate se numara si Yaris, Corolla, Land Cruiser si mai multe modele Lexus.
 
Compania va mentine tinta de productie stabilita anterior pentru finalul anului fiscal, la sfarsitul lunii martie 2023, moment in care sunt prognozate 9,7 milioane de vehicule asamblate. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: toyotacriza de semiconductoriproductie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Preturile productiei industriale au scazut

de Bianca Tila
04 Mar 2024
Preturile productiei industriale, atat pe piata interna cat si externa, au scazut in ianuarie 2024, cu 6%, comparativ cu aceeasi luna a anului...

Preturile productiei industriale au scazut mai putin in Romania comparativ cu UE

de Bianca Tila
05 Feb 2024
Preturile produselor au afisat in luna decembrie 2023, fata de luna noiembrie 2023, o scadere de 0,9% in Uniunea Europeana si un declin de 0,8% in...

Romania inregistreaza cel mai puternic avans al preturilor productiei industriale din UE

de Bianca Tila
05 Sep 2023
Preturile produselor care ies pe portile fabricilor din UE au afisat o scadere de 0,6% in luna iulie a acestui an comparativ cu luna iunie si un...

INS: Preturile productiei industriale au inregistrat cresteri

de Bianca Tila
02 Mar 2023
In luna ianuarie a acestui an, preturile productiei industriale pe total au inregistrat cresteri, comparativ cu luna ianuarie a anului trecut, cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]