Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum descoperi angajati cu adevarat exceptionali!

de Matei Antonescu 19 Nov. 2013 2494
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu mai ai nevoie doar de angajati cu abilitatile si competentele trecute in fisa postului. Ai nevoie de oameni care sa isi intreaca in mod constant abilitatile si talentele, de oameni care sa dispuna de pasiune orbitoare, de entuziasm nelimitat. Pasiunea si entuziasmul reprezinta cele doua elemente decisive care vor alimenta oamenii pentru obtinerea de rezultate incredibile.

Iata si cum descoperi cat mai rapid care sunt angajatii tai cu adevarat exceptionali:

1. Isi continua educatia.
Sunt oameni gata sa isi taie din orele de somn si sa renunte la petrecerile cu prietenii pentru a studia, pentru a termina un Masterat sau pentru a citi o carte esentiala pentru activitatea lor profesionala.

Cauta oamenii care nu se plafoneaza. Sunt cei care vor creste in mod constant si, implicit, odata cu ei vor creste si proiectele in care sunt implicati.

2. Nu vor refuza atunci cand le propui sa se implice in cadrul unui proiect nou si foarte solicitant! Daca este vorba despre un proiect care le poate aduce informatii noi, noi abilitati si competente, atunci nu ar trebui sa existe motive prea mult pentru un refuz din partea acestora.

Angajatii exceptionali cauta sa fie provocati si limitele lor educationale sa fie mereu impinse.

3. Fac reclama pozitiva afacerii. Atunci cand participa la un eveniment, nu se feresc sa discute despre afacerea pe care o reprezinta si rolul pe care il ocupa, de sarcinile pe care le indeplinesc si nu numai.

4. Cauta intotdeauna sa creasca reputatia afacerii si o pun in comparatie cu celelalte afaceri competitoare. De cele mai multe ori, angajatii nu reusesc sa se ataseze in mod emotional de brandul pe care il reprezinta. Atunci cand descoperi un angajat care priveste putin si peste gard si care tine socoteala punctelor in plus pentru fiecare echipa, atunci se poate ca tocmai sa fi gasit un om exceptional.

5. Sunt oamenii care nu se dau batuti atunci cand dau peste primul hop din drumul lor. Isi cunosc foarte bine obiectivele si nu vor da inapoi doar pentru faptul ca au intalnit obstacole in calea lor.

Acolo unde un angajat va incerca sa faca cale intoarsa sau va cauta o ruta de ocolire, angajatul exceptional va cauta o solutie pentru obstacolul intalnit si va transforma orice esec intr-o lectie!


sursa foto: freegreatpicture.com


Tags: angajati exceptionaliangajati de exceptieangajati valorosi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]