Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti deschizi o firma de catering cu specific vegan?

39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Veganismul reprezinta mult mai mult decat un stil de alimentatie. Discutam despre un veritabil stil de viata si o spunem cu toata siguranta. Acum ceva timp, veganismul era privit ca un moft, ca un trend, implicit ceva trecator. Cu toate acestea, iata ca veganismul a prins puternic la romani si totul se vede in anvergura interesului pentru cartile de retete culinare cu specific vegan, echipamentului pentru realizarea preparatelor, ingredientelor, prajiturilor la comanda si nu numai.

In mod real, suntem interesati sa aflam totul despre acest nou stil de viata. Cum se prepara o paine vegana daca nu folosim foc? Cum se prepara un tort vegan fara foc? Iata cateva intrebari la care cautam raspunsuri in mediul online, cel mai adesea.

Si desigur ca nicio nevoie si nicio dorinta nu vor scapa de sub vizorul celor cu spirit antreprenorial. Vom incerca sa le valorificam pe toate, sa le cercetam, analizam, masuram si apoi sa ne decidem daca este sa nu cazul sa investim in ele.

Iata si factorii esentiali de care tinem cont cand dorim sa ne deschidem o firma de catering cu specific vegan:

1. Experienta exista?
Este ideal sa nu fiti o persoana lipsita de cunostinte, experienta de lucru, pasiune pentru veganism! Iata un trio de aspecte esentiale, aspecte de care sa tineti cont daca vreti ca ideea de afacere sa se tranforme intr-o afacere profitabila. Recomandarea noastra este sa va documentati si sa aflati tot ce se poate despre veganism, sa incercati voi retetele culinare pe care le aveti la dispozitie si abia apoi sa incepeti sa experiementati noile retete care vor intra in cadrul meniurilor.

2. Capitalul este vital si discutam despre un calibru extrem de ridicat. Cel putin 30.000 de euro ... iata suma de bani de la care pornim atunci cand intentionam sa intram intr-o astfel de afacere. De ce o suma atat de mare? Mai ales acum pe timp de criza, sumele de acest calibru par uriase, imense, poate exagerate. Insa nu sunt, din pacate. Avem nevoie sa luam in considerare faptul ca este una dintre afacerile care isi arata rentabilitatea in minim 1 an- 2 ani de la start-up. Sa ne gandim la nivelul de cheltuieli pe care trebuie sa il sustinem pana atunci. Sa ne gandim sa o locatie inchiriata ne poate manca si o suma de 3000 de euro pe luna. Sa ne gandim ca este nevoie de echipamente profesionale, de mijloc de transport, de salarizare puternica, de prezenta online si bani pentru promovare.

3. Specialistii conteaza, la final. La urma urmei, degeaba aveti cele mai bune echipamente, cei mai tari furnizori, legume bio, retete culinare inedite samd, daca oamenii care le vor realiza sunt persoane nepregatite si care nu reusesc sa isi motiveze degustatorii sa revina cu noi comenzi.


Mult succes si afaceri cat mai banoase!



sursa foto: www.sxc.hu





Tags: afaceriafacerefirma de cateringfirma de catering cu specific vegan

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]