Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ne deschidem o firma de catering la domiciliu?

de Idei de afaceri 20 Iul. 2023 33008
Cum ne deschidem o firma de catering la domiciliu?
4.13 din 314 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Firmele de catering ofera servicii la mare cautare. Fie ca detin meniuri cu specific frantuzesc, indian, asiatic sau turcesc, italienesc sau romanesc, toate sunt afaceri profitabile pentru multi romani, afaceri cu numeroase oportunitati de dezvoltare.

Pentru cei care doresc sa isi deschida o firma de catering la domiciliu si cu bani putini, avem cativa pasi esentiali de urmat:

Decidem care este tipul de produse pe care dorim sa il oferim


Ne vom specializa pe prepararea de sandvisuri pentru catering catre birouri si sedii de firme? Vom incerca sa atacam piata evenimentelor speciale si sa furnizam preparate culinare pentru nunti si botezuri? Vom incerca catering-ul catre scoli, spitale si gradinite? Optiunile sunt numeroase si in functie de acestea trebuie sa luati restul deciziilor in aceste afaceri.

Ne asiguram ca ne demaram afacerile in completa legalitate


Este nevoie de avize si autorizatii de functionare, vor exista controale din partea institutiilor de reglementare a acestei activitati si nu numai.

Achizitionam ustensilele, instrumentele si materia prima necesara


Este vital sa identificati un furnizor serios si care sa ofere produse de calitate. Nu uitati ca aceste cheltuieli trebuie amortizate si doar prin oferirea de servicii ireprosabile veti reusi acest lucru. Asigurati-va ca detineti o intreaga lista de potentiali furnizori, furnizori din partea carora sa primiti oferte si promotii, furnizori cu care sa negociati tot ce se poate negocia.


Ne promovam. O firma de catering creste si se dezvolta pana atinge pragul de rentabilitate


Doar prin servicii continue de promovare puteti ajunge sa cooptati clienti numerosi pe baza carora sa consolidati un portofoliu cat se poate de serios.

Folositi-va de prezenta online de care veti dispune, de blogging, de implicarea in retelele de socializare, de discutii pe forum-uri specializate si nu numai. Participati la conferinte si seminarii care va vizeaza activitatea, la targuri si expozitii potrivite industriei de care apartineti.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: firma de catering la domiciliufirma de cateringafaceri cateringcatering la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.13 din 5 - 314 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]