Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa infiintati o pastravarie profitabila pe timp de criza?

de Ilinca Dobrescu 02 Sep. 2013 3423
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Chiar si pe timp de criza, romanii nu isi lasa in asteptare planul de a-si valorifica ideile de afaceri. In fapt, criza reprezinta un moment ideal pentru anumiti oameni de afaceri si pentru anumite idei de afaceri.

Si pe timp de criza, hrana sanatoasa reprezinta o industrie care nu va cunoaste stagnari in dezvoltare. Sa tinem cont de faptul ca medici si nutritionisti din lumea intreaga ne atrag atentia in mod principal asupra unui lucru: ce tip de carne sa consumam cel mai des pentru a fi in siguranta cat mai mare ca organismul nostru ramane sanatos si bine hranit!

Si raspunsul celor mai multi este urmatorul: Consumati peste! Intre cele mai puternice recomandari ale nutritionistilor si medicilor se afla pastravul, exact pestele de care suntem si noi interesati. In mod evident, ne gandim la proiectul de a ne infiinta o pastravarie sau o ferma piscicola pentru cresterea salaului si/sau somnului.

Decizia ne apartine si trebuie sa intelegem faptul ca pentru toate aceste 3 tipuri de peste exista cereri impresionante si oferte inca neacoperite din productia interna. Asa se face ca pe rafturile inghetate ale marilor magazine gasim pastrav bulgaresc, salau si somn din alte tari decat din tara noastra.

Oportunitatea de afacere este clara si este la indemana oricui doreste sa intre in acest domeniu. Banii reprezinta, cu toate acestea, un impediment pentru multi dintre noi. Cu totii ne-am dori o pastravarie din care sa vindem productii intensive catre mari lanturi de supermarket-uri, catre hipermarket-uri, catre fabrici de procesare si nu numai! Insa capitalul banesc necesar este unul destul de serios. Exista investitii de efectuat in achizitionarea puietului, in achizitionarea echipamentelor si aparaturii necesare. Si acest lucru in cazul in care avem deja terenul necesar si putem sa contractam o firma serioasa care sa se ocupe de amenajarea sa in mod corespunzator pentru infiintarea unei ferme piscicole.

Per total, costurile sunt serioase, eforturile sunt pe masura, insa amortizarea investitiilor se face rapid daca avem parte de promovarea potrivita, daca identificam rapid o piata de desfacere potrivita pentru ofertele pe care le detinem noi!

Va invitam sa aflati mai multe informatii despre afacerile in domeniul pisciculturii aici >>>




Tags: afaceri pastravarieafacere pisciculturaafacere pastravafaceri cu pastrav

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]